Semne ale vieții extraterestre inteligente descoperite pe Ceres

Semne ale vieții extraterestre inteligente descoperite pe Ceres.

Dawn, o navă spațială NASA, a fost trimisă într-o misiune de recunoaștere pe orbita lui Ceres pentru a descoperi dacă există vreo perspectivă de viață în acest sistem. Ceea ce părea a fi pur și simplu o altă misiune eșuată a NASA a adus niște dovezi uluitoare care să sugereze contrariul.

După cum puteți vedea, aceste două pete strălucitoare au apărut destul de clar în fața obiectivului camerei, reflectând lumina într-o manieră neobișnuită și nenaturală, cel puțin.

Nu numai atât, ci la trei mile deasupra suprafeței planetei, a fost localizat ceea ce părea a fi un alt munte ciudat în formă de piramidă.

Ar putea fi legate? NASA s-a gândit așa, așa că a trimis-o încă o dată pe Dawn pentru a-l privi mai atent. Dawn a făcut și mai multe fotografii ale planetei pe 11 mai 2015, ajungând atât de departe încât să cartografiaze aproape 2.700 de kilometri de suprafața planetei.

De data aceasta, însă, mai degrabă pentru a clarifica ceva, a făcut totul chiar ciudat. Cel puțin opt noi puncte par să fie vizibile într-una dintre cele mai luminoase zone ale planetei.

Deși mulți oameni cred că toate acestea sunt depozite de gheață sau sare, marea majoritate a oamenilor cred diferit.

Acest lucru se datorează faptului că, în ianuarie 2014, s-a susținut că multe emisii de vapori de apă au izvorât din senin aici, arătând că viața ar putea exista aici datorită existenței vieții în primul rând.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook