Pep Guardiola: mijlocașul Kevin De Bruyne va rămâne la Manchester City

Pep Guardiola: mijlocașul Kevin De Bruyne va rămâne la Manchester City. Există un nou contract pe masă pentru mijlocașul belgian, care este în prezent legat de City până în 2023, dar acesta nu a fost încă semnat.

Aflat sub contract până în 2023, Kevin De Bruyne a refuzat ca să prelungească încă două sezoane, pentru 17,2 milioane de euro salar anual net și a cerut să fie cel mai bine plătit fotbalist din Premier League. Deocamdată,David De Gea este cel mai bine plătit, portarul iberic primind 21,6 milioane la Manchester United. De Bruyne câștigă acum 14,3 milioane, conform înțelegerii încheiate în ianuarie 2018.

Cu toate acestea, Guardiola nu este prea îngrijorat.

„Sunt destul de sigur că va rămâne, dar în același timp trebuie să respectăm procesul”, a declarat el pentru Sky Sports News. „Nu știu ce se întâmplă, deoarece nu am vorbit cu Txiki (Begiristain, directorul de fotbal al lui City). 

Dar el știe că îl apreciem, nu doar ca jucător de fotbal, ci ca persoană. Este foarte important pentru club. Nu sunt ingrijorat, este decizia lui. ”

Pep Guardiola: mijlocașul Kevin De Bruyne va rămâne la Manchester City

Guardiola recunoaște că acum crede că jucătorii sunt „speciali”, deoarece ultimul blocaj a lăsat fotbalul „o insulă în societate”.

Premier League și EFL au voie să joace, în ciuda faptului că premierul Boris Johnson a introdus luni seara restricții mai stricte pentru publicul larg.

City a avut probleme cu Covid-19 recent, au avut șase jucători indisponibili pentru victoria de duminică la Chelsea și au avut un meci la Everton amânat chiar după Crăciun, dar Guardiola acceptă că trebuie să gestioneze situația.

Se pare că suntem o insulă în interiorul societății, totul este blocat în afară de noi înșine”, a spus el.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook