10 dintre cele mai nebunești lucruri văzute pe Google Maps

10 dintre cele mai nebunești lucruri văzute pe Google Maps. 

Magazinul Lonely Prada

Nu este neobișnuit să vezi un magazin Prada pe Google Maps, până când te uiți la locația magazinului. Situat în Valentine, Texas, acesta nu este de fapt un magazin în care puteți merge la cumpărături. Zvonurile sunt că acesta a fost un proiect de artă, probabil pentru a vedea câți oameni care conduc prin deșert ar încerca să cumpere acea geantă specială.

Batpadul

Acest Helipad care poartă însemnele Batman este situat în Osaka, Japonia. Clădirea este Uniunea Federală de Credit pentru Marina Statelor Unite din Japonia. Nu există nicio mențiune despre însemnele eroului de benzi desenate pe site-ul băncii, așa că nu este clar de ce este simbolul acolo sau cine l-a pus acolo.

 

Cercuri subacvatice înfricoșătoare

Situat în Stöðvarfjörður, Islanda, este greu să-ți dai seama care sunt exact aceste cercuri. La prima vedere, par a fi capace de plastic destul de mari; dar este dificil de definit dimensiunea exactă a acestor vârfuri masive, mai ales că sunt privite de pe un satelit. Se pare că nimeni nu știe cu adevărat, sau cel puțin nu vărsă boabele online.

Locul din iaz

Deși forma terenului care înconjoară acest lac sau iaz este destul de interesantă, nu este ceea ce vă atrage privirea asupra imaginii din Southport, Gold Coast, Queensland, Australia.

Ceea ce este interesant este faptul că, camera Google Maps a făcut o fotografie la fel cum… ceva a creat ceea ce pare a fi un „splash” destul de mare în mijloc.

 

Triunghi în deșert

Acest triunghi uriaș de pe pământ a fost găsit lângă Surprise, Arizona. Potrivit diferitelor opinii, acesta ar putea fi un câmp aerian abandonat, o hartă pentru extratereștri sau doar un fenomen ciudat. Teoria câmpului aerian este puțin probabilă, deoarece au existat cel puțin alte cinci triunghiuri de aceeași dimensiune și formă în zonele înconjurătoare și este improbabil să existe atât de multe aeroporturi aruncate.

Mașina din Yule

Găsită în Seligman, Arizona, această mașină pare să fie ceea ce conduce Moș Crăciun când vizitează sud-vestul american în timpul verii. Singurul lucru mai bun decât să găsești această mașină, împodobită cu decorațiuni de Crăciun, inclusiv propriul brad, este că era parcată lângă un camion taco. Se pare că doamna Crăciun a vrut ceva picant la prânz.

 

Cercuri prin culturi în formă de meduză

Aceste crop circles din Lower Denford, Swindon, Regatul Unit sunt puțin diferite față de majoritatea crop circles despre care știm. Acesta este primul din lume care are această formă specială (o meduză). S-a spus că acest fenomen lung de 600 de picioare a prezis evenimente viitoare când a fost descoperit pentru prima dată. Furtunile solare și o eclipsă de lună au avut loc la scurt timp după întâlnirea cu acest cerc, iar oamenii de știință au motive să creadă că cineva (sau ceva) încerca să ne avertizeze din timp.

O parcare ciudată

Această poză este din Weitersfeld, Austria, unde ceea ce pare a fi un camion mare stă deasupra unui acoperiș. O mică cercetare ne spune că clădirea este un bar, dar nu pare să existe o explicație cu privire la ceea ce face camionul acolo sus. Partea cea mai interesantă este că nu pare să fie centrată, așa că nu pare că ar trebui să fie cu adevărat acolo.

 

Trolul de piatră

Dacă vizitați Seattle, Washington, veți putea vizita un troll care locuiește sub Podul Aurora. De asemenea, se întâmplă să aibă 18 picioare înălțime și să fie făcut din beton. Fremont Troll a fost creat în 1990 de studenți la arte și are un Volkswagen Beetle într-o mână, pentru a le face pe oameni să știe că se referă la afaceri. În fiecare an, de Halloween, orașul sărbătorește trolul organizând o petrecere anuală „Troll-o-ween”.

Iepurașul uriaș

Pe un vârf de munte din Piemont, Italia, zăce un iepure roz, destul de masiv. Acest iepuraș umplut este umplut cu paie, măsoară 200 de picioare lungime și are peste 20 de picioare înălțime. Această sculptură a fost făcută pentru a se bucura de oameni, de Gelitin; care se întâmplă să fie Colectivul de Artă vieneză.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook