Pământul a fost condus timp de 241.000 de ani de 8 regi care au venit din cer

Pământul a fost condus timp de 241.000 de ani de 8 regi care au venit din cer.

Un document a fost descoperit de oamenii de știință din multe regiuni ale Mesopotamiei antice despre care se credea a fi un singur manuscris, denumit „Lista regilor sumerieni”, detaliază cum, în trecutul îndepărtat, planeta noastră era condusă de opt regi misterioși pentru o perioadă neregulată de 241.000 de ani. Textul susține chiar că acești conducători au coborât din ceruri. Lista Regilor Sumerieni spune o poveste incredibilă pe care mulți le este greu să o creadă.

„După ce regalitatea a coborât din cer, s-au dus la Eridug. În Eridug, Alulim a devenit rege; A domnit 28.800 de ani. Alaljar a domnit 36.000 de ani. 2 regi; Au domnit 64800 de ani… „

„În 5 orașe opt regi au domnit timp de 241.200 de ani. Apoi potopul s-a spălat…” (Acest lucru este scris în prima parte a Listei regilor sumerieni).

Dar cum este posibil ca opt regi să fi domnit peste Pământ timp de 241.000 de ani? Experții cred că răspunsul este simplu: lista combină conducătorii dinastici preistorici și „mitologici”, care s-au bucurat de tărâmuri lungi și puțin probabile cu dinastii istorice mai plauzibile.

Cu alte cuvinte, oamenii de știință ne spun că unele lucruri scrise pe lista regilor sumerieni sunt corecte, în timp ce altele – precum domniile neplauzibil de lungi – nu pot fi.

În plus, Lista Regilor Sumerieni nu numai că ne spune cât timp au domnit acești regi pe Pământ, dar spune și în mod explicit că acești opt regi „au coborât din cer”, după care au domnit pentru o perioadă surprinzător de lungă.

În mod curios, lista detaliază modul în care acești opt regi s-au încheiat în timpul Marelui Potop care a măturat Pământul. Lista descrie, de asemenea, ceea ce s-a întâmplat după potop, deoarece spune clar că „altă regalitate a coborât din cer”, iar acești regi misterioși l-au condus din nou pe om.

Dar este regii sumerieni un amestec de regi verificabili din punct de vedere istoric și ființe mitologice? Sau este posibil ca oamenii de știință să fi clasificat unii dintre conducători ca fiind fictive din cauza caracteristicilor lor specifice?

Timp de decenii, oamenii au crezut că istoria detaliată din Lista Regelui Sumerian, adică regii cu o viață incredibil de lungă, dispariția lor în timpul Marelui Potop și înlocuirea lor cu noii regi veniți din cer, au fost pur și simplu un alt set de relatări mitologice. Cu toate acestea, mulți autori și cercetători nu sunt de acord, sugerând că ceea ce se află pe Lista Regilor Sumerieni nu poate fi mitologie și subliniază că oamenii de știință de astăzi recunosc parțial unii dintre regi detaliați în listă.

Faptul că Lista Regilor Sumerieni menționează opt regi, numele și tărâmurile lor lungi, precum și originea lor – regalitatea coborâtă din ceruri – i-a făcut pe mulți să se gândească: „Este posibil ca ceea ce este scris în Lista Regilor Sumerieni. sunt referințe istorice corecte? Ce s-ar întâmpla dacă, cu mii de ani în urmă, înainte de istoria modernă, planeta noastră ar fi condusă de opt regi dintr-o altă lume care au venit pe Pământ dintr-un loc îndepărtat din univers și au condus Pământul timp de 241.000 de ani și apoi s-au întors în ceruri. ? (Pământul a fost condus timp de 241.000 de ani de 8 Regi)

Ce se întâmplă dacă detaliile găsite pe Lista Regelui Sumerian sunt sută la sută exacte și că, spre deosebire de oamenii de știință, aceste domnii impracticabile erau o posibilitate, într-o perioadă în care civilizația, societatea și planeta noastră erau foarte diferite de ceea ce este astăzi? Demonstrează aceste texte antice că astronauții antici au condus Pământul timp de 241.000 de ani? Sau – după cum menționează oamenii de știință – Lista Regilor Sumerieni este doar un amestec de înregistrări istorice și mitologie?

De menționat că există un domnitor care a fost verificat arheologic și istoric; Este vorba despre Enmebaragesi de Kish, pe la 2600 i.Hr.

Sursa: Ancient.code.com 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook