Personalități de top din SUA susțin că ființe imperceptibile sunt peste tot în jurul nostru

Personalități de top din SUA susțin că ființe imperceptibile sunt peste tot în jurul nostru. Potrivit miliardarului american Robert Bigelow, faimos în industria aerospațială pentru fabricarea de module gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, există ființe extraterestre care trăiesc printre oameni.

În ultimele decenii, mai mulți oameni din interior au acceptat cu îndrăzneală existența OZN-urilor și au sugerat că fenomenul ne este în jurul nostru tot timpul și că simțurile noastre reductive ne limitează capacitatea de a-l percepe. Discuția  despre teoria Alien-OZN  a devenit deja un subiect fierbinte în mass-media. Guvernele națiunilor puternice au început să ia în considerare investigarea problemei cu toată viteza. În mijlocul ei, experții din diverse domenii tehnice și de divertisment au început o ascensiune la nivel mondial cu declarațiile lor controversate despre extratereștri.

Robert Bigelow

Potrivit miliardarului american Robert Bigelow, faimos în industria aerospațială pentru fabricarea de module gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, există ființe extraterestre care trăiesc printre oameni. El a spus că este „ absolut convins ” că extratereștrii trăiesc printre oameni de pe Pământ.

În timpul unui interviu din 2017  pentru 60 Minutes de la CBS , reporterul Lara Logan l-a întrebat pe Bigelow dacă crede în extratereștri. El a răspuns: Sunt absolut convins. Asta e tot ce este în ea .” El a mai spus: „A existat și există o prezență existentă, o prezență ET. Și am cheltuit milioane, milioane și milioane – probabil că am cheltuit mai mult ca individ decât a cheltuit vreodată oricine altcineva din Statele Unite pe acest subiect.

Lara Logan: Îți imaginezi că în călătoriile noastre în spațiu vom întâlni alte forme de viață inteligentă?

Robert Bigelow: Nu trebuie să pleci nicăieri.

Lara Logan: Îl găsești aici? Unde exact?

Robert Bigelow: Este exact ca sub nasul oamenilor. FAA ne-a confirmat că timp de ani de zile, a transmis rapoarte despre OZN-uri și alte fenomene inexplicabile unei companii deținute de Bigelow. Ne-a spus că a avut propriile lui întâlniri apropiate, dar a refuzat să intre în detalii.”

Dr. Gary Nolan

Dr. Gary Nolan, un microbiolog la Stanford, a petrecut ultimii zece ani lucrând cu o serie de indivizi analizând materiale din presupusul fenomen OZN. În interviul său cu Jesse Michels, dr. Nolan explică modul în care creierul nostru a fost construit special pentru a se încurca cu câmpurile cuantice ale universului.

El a spus: „Vreau să spun că este atât de mult diferit de noi, încât face tot posibilul să ne vorbească în moduri pe care le poate face. Ei sunt fie de pe altă planetă din această galaxie, fie din altă parte. Sub pământ sau în apropiere, sau orice altceva. Ei apar doar să se uite la noi pentru că practic, poate, se uită la trecutul lor, sau sunt interdimensionali, sau sunt de la un alt nivel de realitate pe care nu îl înțelegem … Când mintea ta se extinde până la un anumit punct, în ceea ce privește ceea ce ai putea considera că este realitatea, alte entități trăiesc acolo.”

Din 2016, Garry deține și analizează materialele oferite de unii dintre cei mai buni „ Ufologi ” din țară, precum Jacque Vallee. De asemenea, a fost consultat pentru CIA în studiul structurilor creierului persoanelor care pretind întâlniri cu OZN.

Jacques Vallee

În cei 60 de ani de observări de OZN, au fost efectuate foarte puține cercetări pentru a discuta natura acestui fenomen din punct de vedere științific. Când alții au considerat că întâlnirile OZN -uri sunt o farsă, dr. Jacques Vallée a luat atitudine și le-a oferit o explicație convingătoare. În lucrarea sa de cercetare: CĂTRE CERCETAREA MULTI-DISCIPLINARĂ SETI ”, în colaborare cu Garry Nolan, Vallée explică fenomenul într-un mod cuprinzător.

Deoarece este greu să ne imaginăm toate formele de viață posibile și având în vedere timpul scurt în care viața și conștiința au fost studiate științific (mai puțin de un secol), ar fi prudent să nu excludem posibilitățile care pot părea demodate. Viața poate prospera sub pământ și în spațiu, aproape și departe de planete și stele, iar în condiții pe care le putem considera acum prohibitive (13). Cu noile înțelegeri esențiale ale fizicii cuantice și ale informațiilor cuantice, „creierele biologice” sunt singurul loc în care ar fi putut evolua conștiința?

Până în acest punct, sunt în studiu noi modele de evoluție a conștiinței și materiei care sugerează noi posibilități de interpretare a naturii realității și care sunt în contradicție cu o viziune materialistă asupra lumii. Aceasta include posibilitatea altor forme de comunicare sau contact cu inteligențe extraterestre care sunt considerate „science fiction” de către știința curentă, dar au o istorie extraordinară de dovezi anecdotice. Vorbim despre orice, de la telepatie, empatie, vizualizare de la distanță și experiențe din afara corpului, care pot indica canale de comunicații dincolo de ceea ce undele electromagnetice pot dezvălui.

Înainte de a respinge astfel de idei, trebuie să ținem cont de faptul că toate aparatele senzoriale pe care le folosește conștiința noastră pentru a interpreta universul nostru imediat se bazează pe undele electromagnetice care se propagă ca câmpuri cuantice. Aparatul nostru senzorial operează în acea realitate cuantică. Percepem informațiile cuantice și ne construim viziunea internă „animală” a realității – dar percepem toate câmpurile informaționale care ne învăluie? Suntem conștienți de tot ceea ce percepem? S-a înțeles recent că animalele, iar acum oamenii, percep câmpurile magnetice. Proteinele din creierul nostru care formează neuronii noștri se află într-un amestec cuantic în care informațiile sunt transferate în moduri încă insondabile. Sunt acele proteine ​​și substanțe biologice complet oarbe la toate formele de informații care trec prin ele?

De asemenea, lista persoanelor din interior include fostul ofițer veteran CIA Jim Semivan și fostul oficial OZN al Pentagonului, Luis Elizondo, care au împărtășit opinii similare asupra fenomenului.

Aceste exemple adaugă o oarecare relevanță subiectului că ar putea exista o realitate complet nouă pe care creierul uman nu este în stare să o vadă. Ideea vieții inteligente nu a fost niciodată respinsă de oamenii de știință și, făcând-o cu un pas mai departe, fizicianul  Stephen Hawking  a spus că ar putea chiar să ne distrugă. El a vorbit public despre temerile sale că o civilizație extraterestră avansată nu ar avea nicio problemă să distrugă rasa umană, așa cum un om ar putea șterge o colonie de furnici. Este posibil ca printre noi să existe o altă civilizație?

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook