Această civilizație de pe Pământ este de fapt o civilizație extraterestră și are o vechime de aproximativ 103 milioane de ani

Această civilizație de pe Pământ este de fapt o civilizație extraterestră și are o vechime de aproximativ 103 milioane de ani.

De multă vreme, oamenii de știință din întreaga lume s-au întrebat cât de vechi suntem ca specie. Istoricii din întreaga lume au fost convinși că avem 1-2 milioane de ani, totuși descoperirile recente din ultimul deceniu sau două au inversat complet această credință.

În afară de asta, o mulțime de indicii care indică faptul că strămoșii noștri aveau un caracter mult mai „lumesc”.

Un exemplu se referă la toate piramidele descoperite pe Marte folosind fotografiile de supraveghere ale Curiosity Rover. Ele seamănă cu cele pe care le-am văzut pe Pământ, care ar fi fost create de egiptenii antici.

Scopul acestui documentar este de a-i ușura pe novice în această ipoteză și de a oferi o multitudine de argumente logice de ce ar putea fi așa.

La sfârșitul zilei, este opusul polar față de ceea ce ne învață cărțile de istorie, motiv pentru care este esențial ca privitorul să intre în asta.

Principalul punct al videoclipului este că omenirea a trăit anterior pe Marte, iar Luna s-a întors apoi pe Pământ, dar nu am plecat niciodată, deoarece condițiile erau mult mai bune.

Această ipoteză a amneziei comune este, de asemenea, discutată în film.

Această civilizație de pe Pământ este de fapt o civilizație extraterestră

VIDEO:

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook