Celebrul inginer german, George Klein, descrie experiența sa cu tehnologia „Flying Saucer”

Într-un document CIA desecretizat, celebrul inginer german, George Klein, descrie experiența sa cu tehnologia „Flying Saucer” din Germania. Klein a susținut că farfuriile erau în faza de planificare în Germania încă din 1941.

Nu lipsesc documentele ciudate în sala de lectură electronică a CIA a Legii privind libertatea de informare (FOIA). Mulți dezvăluie eforturile agenției de a urmări evoluțiile tehnologice din alte țări, în special în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial.

Un  document  aduce în discuție un celebru inginer german pe nume Georg Klein. El a exprimat că  deși mulți oameni cred că „farfuriile zburătoare” sunt o dezvoltare postbelică, ele erau de fapt în faza de planificare în fabricile de avioane germane încă din 1941”.

Documentul explică modul în care un ziar german a publicat un interviu cu Klein, descriind construcția experimentală a farfuriilor zburătoare realizată de acesta între 1941 și 1945.

„Farfuria zburătoare” a atins o altitudine de 12.400 de metri în 3 minute și o viteză de 2.200 de kilometri pe oră. Klein a subliniat că, în conformitate cu planurile germane, viteza acestor „farfurioare” ar ajunge la 4.000 de kilometri pe oră. O dificultate, potrivit lui Klein, a fost problema obținerii materialelor care să fie folosite pentru construcția „farfurioarelor”, dar chiar și aceasta fusese rezolvată de inginerii germani spre sfârșitul anului 1945, iar construcția obiectelor era programată să înceapă. , a adăugat Klein.

Potrivit lui Klein, până în 1944 germanii construiseră deja trei farfurii pentru testare. Aceștia erau luptătorii „ foo ” pe care toți acești piloți americani îi raportau în acel moment? Documentul  descrie  cele trei discuri:

Un tip avea de fapt forma unui disc, cu o cabină interioară, și a fost construit la fabricile (neidentificate), care construiseră și rachetele V2. Acest model avea un diametru de 42 de metri. Celălalt model avea forma unui inel, cu laturile înălțate și o cabină de pilot de formă sferică amplasată la exterior, în centrul inelului…(și) ambele modele aveau capacitatea de a decola vertical și de a ateriza într-un mod extrem de restrâns. zonă, precum elicopterele. Inginerilor li s-a ordonat să distrugă aceste farfurioare, inclusiv toate planurile pentru ele.

Cu toate acestea, inginerii de la fabricile Mite din Breslau nu au fost avertizați în timp util cu privire la abordarea sovietică și, prin urmare, sovieticii au reușit să-și sechestreze materialul. Planurile, precum și personalul specializat, au fost imediat trimise direct la Sindicatul Societății sub pază grea.

Scriitorul de aviație Nick Cook este unul dintre mulți care au  investigat acest subiect, iar în 2002  a ajuns la concluzia  că naziștii au experimentat „cu o formă de știință pe care restul lumii nu a luat-o niciodată în considerare” și care continuă să fie suprimată și astăzi. .

Te face să te întrebi ce au primit Statele Unite, dat fiind că, prin Operațiunea Paperclip, un număr de oameni de știință germani de top au fost transportați în Statele Unite.

„Cercetatorul italian Renato Vesco a susținut că germanii au dezvoltat antigravitația. Ambarcațiunile în formă de disc și tubulare au fost construite și testate aproape de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, ceea ce, a susținut el, a fost explicația corectă a luptătorilor foo. Aceste concepte, a susținut el, au fost dezvoltate de americani și sovietici și au condus direct la farfuriile zburătoare.”

Astronautul de la Apollo 13, Dr. Edgar Mitchell, a spus odată lumii că „ Da, au fost ambarcațiuni prăbușite și cadavre au fost recuperate. El este văzut făcând aceste declarații în documentarul  „Thrive”  .

Eric W. Davis, un renumit astrofizician care a lucrat cu programul OZN al Pentagonului, a declarat că a dat un briefing clasificat unei agenții a Departamentului Apărării, chiar în martie 2020, despre preluări de la „ vehicule din afara lumii care nu sunt fabricate pe acest Pământ ”. Christopher Mellon, fost adjunct al secretarului adjunct al apărării pentru informații din 1997 până în 2002, a confirmat că a fost prezent în timpul mărturiei lui Davis. El însuși a fost destul de deschis cu privire la fenomen în ultimii ani

Va fi fenomenul OZN la fel sau va fi folosit ca multe alte probleme globale majore – în scopuri și răspunsuri care par să beneficieze pe cei bogați, bogați și puternici? Va fi corectă percepția fenomenului oferită nouă de mainstream? Putem continua să ne bazăm pe mass-media și pe guvern pentru a împărtăși adevărul cetățenilor? Există un motiv pentru care atât de mulți oameni și-au pierdut încrederea în aceste instituții.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook