Un entuziast OZN susține că roverul Curiosity al NASA a descoperit un soldat extraterestru pe Marte

Un entuziast OZN susține că roverul Curiosity al NASA a descoperit un soldat extraterestru pe Marte, cel puțin așa ar părea a fi într-o poză.

Acesta este fie un soldat marțian, o statuie a unui războinic marțian, fie o formațiune de stâncă aleatorie. Majoritatea analiștilor cred că pare să poarte o formă de costum spațial; astfel, una dintre primele două posibilități este cea mai probabilă. Unii speculează că asta este tot ce rămâne dintr-un soldat extraterestru fosilizat de mediul dur al planetei.

Acest lucru este cu totul posibil, deoarece expunerea prelungită la atmosfera ostilă a planetei, dacă ar fi să petrecem ani de zile acolo neprotejați, poate duce la o anumită formă de pietrificare.

Paranormal Crucible a distribuit această imagine pe canalul lor de YouTube, unde au discutat și mai detaliat despre descoperire.

Pare a fi un extraterestru gri sau o insectă extraterestră de vreun fel, dar nu putem fi siguri. Se pare că purtarea unui costum spațial este caracteristica esențială.

Zak Farley a criticat descoperirea, argumentând că ai putea spune același lucru despre orice formațiune de rocă de pe Pământ. În timp ce Hybrid TV l-a susținut, Disclose TV a adus în discuție câteva puncte interesante, greu de negat.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook