Au creat extratereștrii gena Homo Sapiens acum 780.000 de ani?

Au creat extratereștrii gena Homo Sapiens acum 780.000 de ani? Deși oamenii timpurii au apărut pe Pământ în urmă cu aproximativ 4 milioane de ani, unele dovezi din studiile evoluției umane sugerează cu tărie că, călătorii extratereștri foarte avansați de pe Pământ în trecutul îndepărtat au modificat genetic un subset al acestor hominini pentru a crea primul Homo sapiens.

Cercetătoarea și autoarea Daniela Fenton a efectuat cercetări aprofundate de câțiva ani asupra originilor timpurii ale oamenilor și asupra accelerației dramatice a creșterii creierului cu aproximativ 800 000 de ani în urmă. Munca ei a dus la o revelație importantă:

În urmă cu șapte sute optzeci de mii de ani, vechii astronauți au venit printr-o gaură de vierme din clusterul de stele Pleiade și au creat Homo sapiens.

Un cercetător australian specializat în descendența ecvină și expresia genetică a descoperit multe modificări genetice care disting oamenii de speciile de maimuțe actuale, dintre care unele sunt atât de dramatice încât doar ingineria genetică avansată le poate explica.

Cartea „Hybrid Human: Scientific Evidence of Our 800.000-Year-Old Alien Legacy” de Daniella Fenton explică o serie de schimbări dramatice în genele implicate în creșterea creierului, structura neuronală și procesarea informațiilor. Exemple de astfel de modificări sunt genele care apar brusc și sunt formate în întregime din așa-numitul „ADN nedorit” și părți ale genelor care au fost vărsate, duplicate și reintroduse.

Fenton consideră fuziunea inexplicabilă a Cromozomului 2 cu aproximativ 780.000 de ani în urmă și alte mutații ca o dovadă suplimentară a manipulării extraterestre. Această fuziune poate fi observată la toate speciile umane cu creier mare, cum ar fi Neanderthalienii și Denisovenii, dar nu și la alte specii de primate.

Ea crede că fuziunea cromozomului 2 ar fi trebuit să fie o greșeală unică, care ar fi dispărut în următoarea generație, sau ar putea duce la o comunitate mică de oameni cu 46 de cromozomi într-o populație de până la 48 de indivizi. În schimb, mutația a fost observată la toți oamenii acum 780 000 de ani.

Potrivit lui Fenton, acest lucru arată clar că fuziunea a adus un avantaj semnificativ și ar putea apărea brusc (intenționat) la mulți oameni, făcând cromozomul-2 o caracteristică frecventă și dominantă. Acest lucru nu este în concordanță cu mutațiile naturale cunoscute în genomul uman.

Fenton a dat câteva explicații: „Cineva a creat generații întregi de parteneri de reproducere cu fuziunea cromozomului 2”. „Schimbarea cromozomilor ar avea un impact asupra dezvoltării creierului, asupra sistemului imunitar și asupra proceselor reproductive”, spune cercetătorul.

Există mutații unice în gena umană FOXP2 care modifică conexiunile sinaptice și ne sporesc capacitatea de a transforma noile experiențe în obiceiuri obișnuite. Acest lucru a avut un impact profund asupra capacității noastre de a ține discursuri semnificative.

FOXP2 (forkhead box protein P2) este o proteină codificată de gena FOXP2 la om. FOXP2 aparține familiei de factori de transcripție forkhead box, care se leagă de ADN pentru a regla expresia genelor. Creierul, inima, plămânii și sistemul digestiv sunt toate afectate.

Această schimbare nu a fost observată la alte primate, spune Fenton. Arată că creatorii noștri au dorit să dobândim rapid noi comportamente obișnuite, în special limbajul.

„Schimbarea genetică de acum 780.000 de ani dezvăluie că Homo sapiens a fost o specie creată de ființe extraterestre. Am identificat, de asemenea, materialul biologic lăsat în urmă de oamenii acestor stele, materialele datate în același timp”, a spus Fenton.

În cartea sa fascinantă, Daniella Fenton detaliază de ce acești extratereștri au fost prinși pe Pământ și ce i-a motivat să modifice originea homininilor.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook