Android 11 a fost lansat oficial

Android 11 a fost lansat oficial, marţi, după mai multe luni în care a rulat versiunea beta. Noul sistem îmbunătăţeşte multitasking-ul telefoanelor şi va fi actualizat pe telefoanele Google Pixel 2, 3, 3A, 4 şi 4A, OnePlus 8 şi 8 Pro, Oppo X2 şi Reno 3. Google se aşteaptă ca mai mulţi parteneri care lansează şi actualizează dispozitive în lunile următoare.

Android 11 adaugă o varietate de funcţii noi sistemului de operare mobil Google, deşi, în ansamblu, actualizarea se concentrează mai puţin pe adăugarea de noi funcţionalităţi şi mai mult pe facilitarea gestionării multitasking-ului. Cea mai mare schimbare este modul în care Android 11 gestionează conversaţiile grupând notificările din aplicaţiile de mesagerie şi adăugând o interfaţă cu bule în stil Facebook Messenger pentru a le face mai accesibile, scrie The Verge.

Există, de asemenea, noi comenzi media, o nouă interfaţă de captură de ecran, un meniu de control inteligent la nivel de sistem, accesat prin apăsarea lungă a butonului de pornire, setări de permisiuni mai restrictive şi multe altele.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook