Și-ar putea permite Liverpool să-l transfere pe Saka?

Și-ar putea permite Liverpool să-l transfere pe Bukayo Saka? Internaționalul englez de 20 de ani este o aripă foarte interesantă și promițătoare.

Când antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a aflat de interesul cormoranilor pentru jucătorul său, a declarat: „Ar trebui să fiu mândri pentru că asta înseamnă că fac o muncă extrem de bună”.

Arteta a adăugat pentru The Mirror: „Sunt foarte mulțumit de Bukayo și de ceea ce face, de modul în care s-a dezvoltat și de importanța pe care o are în echipă. Cel mai important este impactul pe care îl poate avea în fiecare joc. Acest lucru vrem să-l îmbunătățim în continuare la fiecare joc, pentru că el are capacitatea de a face acest lucru.”

Ca atare, clubul londonez ar putea probabil să ceară orice sumă dorește pentru Saka, jucătorul fiind evaluat în prezent la nu mai puțin de 59 de milioane de euro.

Asta înseamnă că Liverpool ar putea fi obligată să plătească uneva la 73 de milioane de euro pentru internaționalul Angliei, dacă nu mai mult. Ca să nu mai vorbim de cerințele salariale care probabil ar rivaliza cu unii dintre cei mai bine plătiți cormorani.

Pe hârtie, Saka ar fi cu siguranță o semnătură remarcabilă pentru Liverpool, dar momentan nu pare să aibă prea mult sens aceastăa chiziție. De urmărit …

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook