Natura evazivă a OZN-urilor: este acest comportament binevoitor?

Natura evazivă a OZN-urilor: este acest comportament binevoitor? Cei mai importanti cercetători OZN-uri din lume vă vor spune cu toții același lucru: marea majoritate a întâlnirilor OZN-uri cu aeronave umane, fie ele civile sau militare, efectuează manevre evazive pentru a evita propriile noastre aeronave. Acest lucru a fost raportat de zeci de ani și acest lucru este clarificat prin parcurgerea literaturii care descrie întâlnirile militare și civile cu OZN-uri.

Indiferent de acest lucru, o mare parte din sentimentele din mass-media mainstream în acest moment arată în continuare că OZN-urile sunt o amenințare la adresa securității naționale.

O  declarație a  generalului Nathan Twining, fostul șef de stat major al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, spune următoarele: Fenomenul raportat este ceva real și nu vizionar sau fictiv… Caracteristicile operaționale raportate, cum ar fi rate extreme de urcare, manevrabilitate (în special în rulare) și acțiuni care trebuie considerate evazive atunci când sunt văzute sau contactate de aeronave și radar prietene, dau credință. la posibilitatea ca unele dintre obiecte să fie controlate fie manual, automat sau de la distanță.

Deci, de ce, dacă efectuează manevre evazive, mai multe guverne au încercat să doboare aceste ambarcațiuni?

La o conferință  din 2008 la Toronto, fostul ministru canadian al Apărării Paul Hellyer a subliniat că protocolul pentru piloții militari atunci când întâlnesc un OZN era „să tragă mai întâi și să pună întrebări după ”.

Colonelul Ross Dedrickson, un colonel al Forțelor Aeriene ale SUA care a avut o perioadă de opt ani în comisia de energie atomică și  -a declarat  convingerea și „cunoașterea din interior ” că aceste obiecte au fost pilotate de non-oameni și că răspunsul nostru la apariția lor în atmosfera noastră a fost „ agresiv ”.

David Clarke, jurnalist de investigație, cititor și lector la Universitatea Sheffield Hallam, care a fost și curatorul pentru Proiectul OZN al Arhivelor Naționale din 2008-2013, a dat peste câteva documente interesante care sugerează că Regatul Unit era disperat să capteze tehnologia OZN.

Eric W. Davis, un astrofizician renumit care a lucrat cu programul OZN al Pentagonului, a declarat că a dat un briefing clasificat către o Agenție a Departamentului Apărării, chiar recent în martie 2020, despre preluări de la „vehicule din afara lumii care nu sunt fabricate pe acest Pământ ”.

Aceste dorințe ar explica comportamentul nostru agresiv?

Au existat mii de întâlniri care exemplifica aceste manevre evazive. De exemplu, în 1976, locuitorii din Teheran, Iran au observat un obiect mare strălucitor pe cer. A observat și controlorul de trafic al aeroportului. Avioanele militare au fost amestecate și a urmat un joc de „ pisica și șoarecele ”.

Ambii piloți de interceptoare F-4 au raportat că au văzut obiectul vizual, acesta a fost de asemenea urmărit pe radarul lor din aer. Ambele avioane aveau instrumentele lor critice și sistemele electronice deconectate la o distanță de douăzeci și cinci de mile de obiect, inclusiv atunci când au încercat să tragă asupra obiectului.

Caracteristicile evazive ale acestor obiecte l-au făcut pe renumitul cercetător și om de știință OZN Dr. Jacques Vallée  să afirme  următoarele la Joe Rogan Show: Trebuie să încetăm să reacționăm la intruziunile OZN-urilor ca o amenințare… Aceasta nu este, nu ar trebui privită ca o amenințare… Cu fenomenul pe care îl observăm, dacă ar vrea să arunce în aer acele F18-uri, ar face-o. Evident, nu despre asta este vorba și ideea asta de a-l eticheta doar ca pe o amenințare pentru că este necunoscut, aceasta este ideea greșită.

Putem presupune că acesta este un comportament binevoitor? E greu de spus. Dacă treceți dincolo de simplele cazuri OZN și treceți la presupusele povești de „ contact ”, în care indivizii au pretins că au contact și/sau comunică cu presupusele ființe care operează aceste ambarcațiuni necunoscute, veți descoperi că poveștile acestor ființe sunt preocupate de direcția umanității. va fi, de asemenea, o temă dominantă.

Întâlnirea cu școala Ariel  care a avut loc în Zimbabwe în 1994 este unul dintre multele exemple grozave. Peste 60 de școlari au văzut toți ființe ieșind dintr-o ambarcațiune care a aterizat lângă școală. Au fost studiati intens și toți au împărtășit povești foarte asemănătoare unul cu celălalt. În general, copiilor li s-a spus de către aceste ființe că omenirea nu are grijă de planetă în mod corespunzător și că, dacă nu ne schimbăm, lucrurile se vor înrăutăți foarte tare.

Acestea fiind spuse, există și povești de contact răuvoitoare sau aparent răuvoitoare. Aceasta este o discuție diferită și mult mai profundă, deoarece acestea, în general, se împart în povești care ar putea implica amenințare percepută versus amenințare reală, precum și alte distincții cheie.

La sfârșitul zilei, răspunsul nostru agresiv la comportamentul acestor obiecte, inclusiv împușcarea în ele, nu pare a fi un răspuns necesar. Dacă aceste obiecte există de câteva decenii și nu au demonstrat niciun comportament răuvoitor, de ce răspundem în acest fel?

Este răspunsul și comportamentul nostru față de aceste obiecte indicative ale nivelului de conștiință la care operează umanitatea în prezent? Unul în care ne temem de ceea ce nu înțelegem și, în loc să fim curioși, pur și simplu atacăm? Dacă ai fi o ființă inteligentă dintr-un alt loc care observă planeta noastră, felul în care o tratăm, unii pe alții, animalele și multe altele, ce ai crede?

Motivul pentru care este atât de important pentru noi să examinăm acest subiect mai îndeaproape este că secretul a afectat povestea OZN-urilor de zeci de ani. Cu cât continuăm să ne bazăm mai mult pe un guvern mare pentru răspunsuri, cu atât mai mult parem să fim înșelați și să fim mai departe de adevăr – poate dintr-o mentalitate militaristă sau poate dintr-un alt motiv.

Percepția noastră asupra evenimentelor globale majore, în opinia mea, este de obicei supusă unei mari manipulări a percepției. Vom vedea că se întâmplă același lucru cu OZN-urile ?

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook