Proiectul Galileo de la Harvard ar putea dovedi că „OZN-urile sunt nave spațiale extraterestre”

Proiectul Galileo de la Harvard ar putea dovedi că „OZN-urile sunt nave spațiale extraterestre”. Cu aproape 2 milioane de dolari în finanțare privată, noua inițiativă controversată vizează fenomene neidentificate de pe cerul Pământului și nu numai.

Sistemul nostru solar a fost creat acum aproximativ 4,8 miliarde de ani. O parte a comunității științifice consideră că o  civilizație extraterestră  este responsabilă pentru aducerea vieții pe Pământ acum 3,8 miliarde de ani. De exemplu, Francis Crick, un co-descoperitor al structurii ADN-ului și câștigător al Premiului Nobel în 1962, a  crezut aparent  în „ panspermia dirijată ”, o ipoteză conform căreia viața de pe Pământ este produsul desenelor unei civilizații extraterestre avansate.

După diferitele declasificări OZN/UAP, experții mainstream au transformat subiectul într-o discuție serioasă. Profesorul de la Harvard Avi Loeb îndeamnă comunitatea științifică să ia în serios cercetarea OZN. Dr. Loeb este unul dintre puținii oameni din interior care au înălțat studiul fenomenelor moderne.

În 2017, dr. Avi Loeb  a șocat  comunitatea științifică anunțând că asteroidul Oumuamua este de origine interstelară și probabil o navă spațială extraterestră. În cartea sa , „ Extraterrestre: Primul semn al vieții inteligente dincolo de Pământ ”, dr. Loeb explică de ce crede că obiectul din 2017 a fost o încercare intergalactică de a contacta Pământul.

Proiectul Galileo de la Harvard ar putea dovedi că „OZN-urile sunt nave spațiale extraterestre” în doi ani
profesorul Avi Loeb. 

El a spus că s-ar putea să fi fost chiar o sondă complet funcțională care a fost trimisă către Pământ de o civilizație extraterestră: „Trebuie să fii deschis la minte pentru a găsi lucruri minunate”. Este cunoscut pentru ipotezele sale îndrăznețe. În 2018, el a mai spus că cu siguranță nu suntem singuri în univers.

În interviul său din ianuarie 2021  , dr. Loeb a susținut că există o posibilitate de existență a unei nave spațiale extraterestre de cvadrilioane numai în sistemul nostru solar. „Ar trebui să existe câte unul în fiecare volum de dimensiunea aproximativă a orbitei Pământului în jurul Soarelui. Aceasta este o zonă vastă în termeni umani, dar în imensitatea spațiului, este destul de mică. Deci înseamnă că sunt o mulțime, un cvadrilion dintre ele, în interiorul norului Oort. În interiorul sistemului solar. Sunt o mulțime de ei ”, a adăugat el.

Anul trecut, Dr. Loeb a fondat  Proiectul Galileo , care își propune să ofere dovezi pentru tehnologia extraterestră prin construirea unei rețele globale de telescoape, camere și computere care să îi permită să investigheze OZN-urile. În noul său  interviu , Dr. Loeb a spus că „s-ar putea să fim la doar câteva luni până să vedem prima imagine suficient de detaliată pentru a oferi dovezi incontestabile că OZN-urile sunt nave spațiale extraterestre”.

Anunțul Proiectului Galileo a venit la scurt timp după ce Pentagonul și-a făcut publice filmările OZN în 2021. La acea vreme, dr. Loeb spunea: „Ceea ce vedem pe cerul nostru nu este ceva ce politicienii sau personalul militar ar trebui să interpreteze, pentru că nu erau instruiți. în calitate de oameni de știință, este de competența comunității științifice să descopere.”

Dr. Loeb credea că descoperirea echipamentelor din civilizațiile extraterestre va avea un impact profund asupra umanității. Proiectul său Galileo va căuta astfel de relicve lângă Pământ. El și-a exprimat câteva preocupări pe blogul său, care ar putea fi un mare conflict dacă se dovedește că nu suntem cea mai inteligentă specie de acolo.

Proiectul Galileo al Dr. Loeb este compus dintr-o echipă de peste 100 de oameni de știință. Potrivit profesorului de la Harvard, primul telescop al proiectului va începe să funcționeze de pe acoperișul observatorului colegiului de la Harvard în vara anului 2022. Acesta va menține camere cu infraroșu, un senzor radio, un senzor audio și un magnetometru rulând 24/7.

Dr. Loeb și-a întemeiat speranța în găsirea unei relicve/echipamente extraterestre prin proiectul său Galileo. El a sfătuit comunitatea științifică să găsească o modalitate de a descifra intenția unui echipament extraterestru inteligent. El a sugerat că ar putea fi nevoie să ne bazăm pe sistemele noastre AI pentru a descoperi intenția sistemelor AI extraterestre.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook