Metropolă „Anunnaki” de peste 200.000 de ani, descoperită în Africa

Metropolă „Anunnaki” de peste 200.000 de ani, descoperită în Africa.  Au fost mereu acolo, iar oamenii i-au văzut în trecut, dar nimeni nu știe cine le-a făcut sau de ce. Nimeni nu și-a dat seama câți erau până de curând; acum sunt peste tot, mii nu sunt, sute de mii!, iar povestea pe care o spun este cea mai semnificativă poveste a umanității, dar este una pe care mulți oameni ar putea să nu fie dispuși să o audă sau să o îmbrățișeze (Anunnaki Metropolis)

Se pare că a fost dezvoltat și face parte dintr-o comunitate mult mai mare de peste 10.000 de kilometri pătrați. Ești gata? De la 160.000 la 200.000 de ani înainte de nașterea lui Hristos!!

Imaginea de mai jos arată un prim-plan de câteva sute de metri a peisajului rural, capturat de Google Earth. Regiunea este îndepărtată, iar fermierii locali întâlnesc frecvent „cercuri” despre care se spune că au fost create de popoarele indigene în trecut, dar în mod ciudat, nimănui nu i-a păsat să se întrebe cine ar fi putut să o fi făcut sau cât de veche este. (Metropola Anunnaki)

Acest lucru s-a schimbat atunci când Michael Tellinger, un cercetător și romancier, a făcut echipă cu Johan Heine, un pompier local și pilot, care a monitorizat rămășițele din aer de ani de zile. Heine a avut avantajul distinct de a fi martor la numărul și amploarea acestor fundații neobișnuite de piatră și era conștient de faptul că semnificația lor era subevaluată. (Metropola Anunnaki)

„N-am avut nici o idee. Când Johan mi-a făcut cunoștință cu ruinele antice de piatră din Africa de Sud, despre descoperirile incredibile făcute în ultimii ani sau doi, fotografiile, artefactele și dovezile care au acumulat, fără îndoială, un Pierdut și nemaivăzut până acum, civilizația este înainte. toate celelalte, nu pentru câteva sute de ani, sau câteva mii de ani… Dar timp de mii de ani, iar aceste descoperiri sunt atât de șocante încât sunt greu de înțeles de către istoricul existent, fraternitatea, așa cum am experimentat deja, va necesita o schimbare totală de paradigmă în modul în care vedem istoria umanității noastre˝ a spus Tellinger.

Zona este semnificativă datorită abundenței rezervelor de aur. „Mii de mine de aur antice descoperite în această parte a lumii în ultimii 500 de ani mărturisesc o civilizație pierdută care a existat și a căutat aur de mii de ani”, adaugă Tellinger. „Și dacă acesta este cu adevărat leagănul umanității, am putea fi martorii acțiunilor celei mai vechi civilizații de pe planetă.”

Apoi, în limitele dreptunghiului, efectuați o căutare la nivel scăzut. Pur și simplu remarcabil. Situl se află la aproximativ 150 de kilometri de un port bun, unde comerțul maritim ar fi putut contribui la hrănirea unei populații atât de vaste, dar rețineți că vorbim despre o Metropolă veche de aproape 200.000 de ani.

Rămășițele individuale, în special majoritatea cercurilor de piatră, au fost îngropate în nisip și pot fi văzute doar prin satelit sau avion. Unele au fost scoase la iveală prin eroziune, care a făcut ca nisipul să se topească, expunând pereții și fundațiile.

Când europenii au văzut pentru prima dată aceste rămășițe, ei au crezut că erau corali de animale creați de triburile nomadice precum bantui, când au mers spre sud și au ocupat pământul în secolul al XIII-lea. Nu existau dovezi în trecut că vreo civilizație ar putea deveni suficient de mare pentru a susține o populație dens populată. Deoarece amploarea ruinelor era necunoscută, s-au depus puțin efort în investigarea sitului.

Oameni precum Cyril Hromnik, Richard Wade, Johan Heine și alții au descoperit în ultimii 20 de ani că aceste construcții din piatră nu sunt ceea ce par a fi. Într-adevăr, mulți oameni cred acum că ruinele templelor antice și observatoarele astronomice ale civilizațiilor antice datează de mii de ani.

Aceste ruine circulare masive pot fi apreciate doar din aer sau din imaginile actuale din satelit, deoarece acoperă o zonă atât de mare. Multe dintre ele au fost aproape total erodate sau acoperite de terasamentele agricole și legate de climă. Unele ziduri antice au durat suficient de mult pentru a-și demonstra proporțiile masive, unele fiind înalte de aproximativ 5 picioare înălțime și mai mult de un metru lățime în unele locuri.

În ceea ce privește întregul oraș, sau Metropolis, este evident că a fost o comunitate bine planificată, dezvoltată de o civilizație foarte evoluată. Numărul de mine de aur antice sugerează motivul comunității pentru această locație. Am găsit drumuri, unele care se întind pe sute de kilometri, care leagă comunitatea și agricultura terasată, foarte asemănătoare cu cele găsite în așezările incași din Peru. Dar o întrebare cere un răspuns – cum ar putea oamenii să realizeze asta acum 200.000 de ani?

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook