Această femeie pretinde că este un hibrid extraterestru

Această femeie pretinde că este un hibrid extraterestru – ne povestește despre nașterea ei bizară.

Această femeie se numește Lisa și este sigură că este un hibrid om-extraterestru, așa cum se referă la ea mulți pasionați de OZN-uri.

Hibrizii sunt urmașii răpiților care au fost răpiți și inseminare de extratereștri, de obicei femei. Ca urmare, ia naștere un hibrid extraterestru-om cu trăsături extraterestre. În ciuda faptului că aspectul uman este proeminent, ceva ciudat este perceput, iar acești hibrizi cred că ceva este în neregulă cu ei.

Una dintre trăsăturile lor distinctive sunt ochii lor ademeniți. Când se uită la tine, parcă privesc adânc în sufletul tău.

De asemenea, au experiențe de zbor și în afara corpului, care îi transportă frecvent în spațiu, unde simt comunicarea cu originile lor extraterestre. Un alt aspect distinctiv este intuiția lor îmbunătățită și abilitățile telepatice.

Experiențele Lisei sunt definite de toate aceste caracteristici și nu numai.

„Sunt aici pentru un motiv, și este puțin diferit de cel al altora, dar cred că există o mulțime de persoane ca acesta. Este de lucru de făcut. Trebuie să schimbăm lucrurile și este o greutate uriașă.”

Aruncă o privire la videoclipul de mai jos, în care Lisa își povestește experiența pentru prima dată în fața camerei.

Această femeie pretinde că este un hibrid extraterestru

VIDEO:

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook