Ce i-au făcut în timp ce năștea i-a lăsat pe medici fără cuvinte

Povestea Editei Tracey a început atunci când avea 35 de ani și era însărcinată în 36 de săptămâni, iar spatele ei a început să doară foarte tare. La început viitoarea mămică a crezut că e un simptom normal, dar, odată cu trecerea timpului, durerea s-a accentuat. Și-a dat seama că e ceva mai mult decât simptomele celor aproape nouă luni de sarcină, așa că a mers la spital.

După ce a făcut câteva teste, rezultatele erau înfricoșătoare. Conform ABC News, se pare că durerea ei era provocată de o disecție aortică – boală care presupune că una dintre aterele inimii s-a rupt.

Femeia însărcinată a aflat că va trebui să suporte o operație pe cord dechis chiar atunci. Medicii au trecut la treabă și i-au făcut o cezariană de urgență, pentru a-i salva și copilul. 30 de secunde mai târziu, copilul lui Tracey a venit în siguranță pe lume, astfel, medicii se puteau concentra acum pe noua mămică. Timp de nouă ore i-au reparat inima. Acum ea este cunoscută drept mămica care a născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis!

Operația a fost un succes, iar mama și fiica erau în siguranță și pregătite de a merge acasă împreună.

Mama a declarat apoi pentru ABC News că ea consideră că fiica sa a fost cea care a salvat-o: ,,Eram pur și simplu fericită că sunt în viață și că fiica noastră e vie. Cred că copilul mi-a salvat viața”.

Sursa: ABC News

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook