10 dintre cele mai amuzante eșecuri pe care le veți vedea vreodată

10 dintre cele mai amuzante eșecuri pe care le veți vedea vreodată.

Uneori, oamenii eșuează atât de rău încât trebuie doar să vezi că aceștia nu le crezi. Sunt oameni acolo care sunt atât de răi la ceea ce fac sau la ceea ce știu, ai vrea să tacă, până când îți dai seama că, dacă ar tăcea, nu ai putea vedea măiestria nebuniei care este în rezervă. pentru tine în acest articol. Acești oameni trebuie să li se arate cine sunt cu adevărat și ceea ce au făcut cu adevărat. Când eșuezi atât de greu, trebuie să-i faci pe oameni să arate și să râdă de tine. Consultați lista noastră cu 10 eșecuri hilar de proaste care vă vor face să râdeți toată luna și spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii.

Nu există șanse ca asta să se termine cu bine

Nu există nimic ca să încalci legea și să anunți pe rețelele de socializare că o faci. Bănuim că a durat aproximativ 10 minute pentru a-l prinde pe tip.

Leonardo DiCaprio nu a fost în original

Uneori există oameni care pur și simplu nu ar trebui să posteze pe rețelele de socializare. Acesta este unul dintre acei oameni.

 

Sentimentul este acolo

Vrem să acordăm acestei persoane puncte pentru că s-a preocupat de problemă. Ei pierd puncte pentru că au atacat inteligența altor oameni.

Și l-au numit… Dragoste de cățeluș

Nu credem că acest tip va fi capabil să păstreze o relație atât de lungă. Vrem să-i dăm recuzită pentru o asemenea atenție puilor săi.

 

Continente.

Această persoană are nevoie cu disperare să asculte mai puțin One Direction și să acorde mai multă atenție la ora de Geografie.

Două eșecuri într-unul!

În primul rând, există eșecul lui Donald Trump când vine vorba de a vorbi despre 9/11. Apoi există postarea comentatorilor care aparent a fost convins că Trump a avut dreptate.

 

Nu există Photoshop aici

Dacă ai de gând să încerci să-ți convingi prietenii că ai stat cu o mare vedetă, s-ar putea să vrei să obții abilități mai bune de photoshopping.

Aceste culori nu rulează

Adevăratul eșec aici sunt oamenii care nu cunosc Union Jack de la Steagul Confederației.

 

Preferăm Antony Toast Crunch

Nu este prima dată când întâlnim acest eșec. Este cel mai încântat pe care l-am văzut vreodată pe cineva în timp ce a eșuat.

Cel puțin nu a folosit o poză cu Matt Damon

Da, Morgan Freeman l-a jucat odată pe Nelson Mandela într-un film. Nu, Morgan Freeman nu este nici mort, nici Nelson Mandela.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook