Rasele extraterestre luptă pentru controlul Pământului

Rasele extraterestre luptă pentru controlul Pământului. Teoriile despre extratereștri sunt rostite în fiecare zi, în disperarea de a răspunde la întrebări pe care știința nu a fost capabilă să le rezolve: De unde venim? Unde mergem? Suntem singuri in univers?

Aceste teorii își bazează conexiunile doar pe relatări ale unor oameni care pretind că au fost în contact cu ființe non-terestre.

De asemenea, în unele legende antice ale diferitelor civilizații antice, ele se referă la trei rase în special: reptilieni, cenușii și pleiadieni.

 

Reptilienii

Una dintre cele mai cunoscute rase de extratereștri care are legătură cu dominația lumii este cea a reptilienilor sau reptoizilor, provenind din draconieni. Din punct de vedere fizic, au un corp asemănător cu cel al unui om înalt, cu caracteristici reptiliene, cum ar fi ochi galbeni alungiți sau solzi verzi.

Unele ipoteze indică faptul că reptilienii provin dintr-o rasă inteligentă din exteriorul sau din interiorul Pământului, dar că au evoluat împreună cu oamenii de pe planetă. Se spune ca este o rasă războinică foarte competitivă bazată pe un sistem politico-militar ierarhic, aceștia au puteri psihice și se hranesc cu energii negative precum ura și frica, motiv pentru care primele civilizații i-ar putea confunda cu demonii.

În prezent trăiesc deghizat în ființe umane și coexistă cu elita politică mondială, așa își exercită controlul și deturnează anumite decizii în favoarea rasei lor.

Cenușii

Cenușii sunt reprezentarea extraterestră prin excelență, umanoizi mici și zvelți, cu capete și ochi mari și alungiți.

Se presupune că provin din Orion și sunt responsabili pentru majoritatea răpirilor, asta pentru că se presupune că au permisiunea guvernului SUA în schimbul cunoștințelor tehnologice pe care extratereștrii le-au dat armatei. Cenușii lucrează mână în mână cu reptilienii, deoarece au o abilitate puternică de persuasiune.

Cenușii sunt extrem de asemănători între ei, deoarece este posibil să fie de fapt clone și să nu aibă sentimente, ceea ce justifică comportamentul lor automat și răspunsul lor nul la rugămințile victimelor lor răpite.

Pleiadienii

Pleiadele Taurului este un grup stelar căruia îi aparține și Soarele nostru. Locuitorii săi se aseamănă foarte mult cu oamenii, dar această civilizație are un grad mai ridicat de evoluție, ceea ce le permite să trăiască împreună într-o pace totală, armonie și iubire, pe lângă stăpânirea tehnicilor precum călătoria în timp.

Sunt mult mai înalți decât majoritatea pământenilor și sunt blonzi, cu ochi albaștri și piele deschisă. Așa cum civilizațiile antice ar fi putut confunda reptilienii cu demoni, se crede că pleiadienii ar fi putut fi confundați cu îngeri. Pleiadienii caută să contracareze forțele întunecate ale reptilienilor și să-i ajute pe pământeni să evolueze.

Acestea nu sunt singurele curse despre care se vorbește, însă, sunt cele mai reprezentative. Aparent, a existat un război intergalactic în cursul istoriei lumii, va face parte din strategia extraterestră? Sau este doar o altă încercare de a ne justifica existența ca specie?

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook