Șurubul vechi de 300 de milioane de ani este dovada unei civilizații pierdute!

Șurubul vechi de 300 de milioane de ani este dovada unei civilizații pierdute!

O echipă de cercetare rusă cunoscută sub numele de Grupul Kosmopoisk, care investighează OZN-urile și activitatea paranormală, susține că a găsit un șurub de un inch încorporat într-o rocă veche de 300 de milioane de ani. Ei spun că șurubul rămâne o formă străveche de tehnologie care dovedește că extratereștrii au vizitat Pământul cu milioane de ani în urmă.

Descoperirea șurubului vechi de 300 de milioane de ani

Oamenii de știință ruși, întâmplător, au descoperit artefactul ciudat în timp ce analizau după căderea unui meteorit în regiunea Kaluga și au găsit un obiect misterios care era similar cu un șurub modern.

Descoperirea artefactului a fost uluitoare, iar cercetătorii nu știau ce să creadă despre el. A venit din spațiu? Este această dovadă a civilizațiilor antice care au trăit pe Pământ cu milioane de ani în urmă? Sau este doar o altă creatură marine fosilizată?

Misterul din spatele șurubului

Fosila din jurul șurubului are aproximativ 2 cm lungime. A fost găsit într-o călătorie științifică condusă de un grup numit grupul Kosmopoisk, un grup de cercetare științifică responsabilă cu efectuarea cercetărilor legate de OZN, cercetări criptozoologice și pseudoștiințe paranormale.

La început, s-au potrivit și au mers să caute rămășițele meteoritului care a impactat regiunea Kaluga din Rusia. Dintr-o dată, au dat peste Șurubul și, în mod interesant, după analize paleontologice, s-a dovedit că vârsta pietrei era undeva între 300 și 320 de milioane de ani. Artefactul a fost analizat folosind tehnologia cu raze X, care a oferit cercetătorilor un alt șoc. Se presupune că un alt șurub era prezent în interiorul acestuia.

Mulți oameni de știință au încercat să explice originea și detaliile șurubului. Câțiva oameni de știință au sugerat că ar putea fi rămășițele crinoidelor (animale marine care alcătuiesc clasa Crinoidea a echinodermelor). Mulți refuză să creadă că ne uităm la crinoizi, deși aceasta este cea mai exactă explicație.

S-au spus diverse teorii cu privire la șurub. Scepticilor le place să dezminți descoperiri ca aceasta, oferind un răspuns mult mai simplu, sugerând că nu este nimic, probabil rămășițele unei vechi fabrici, vehicule sau orice altceva care te poate face pe tine, cititorul, să cauți răspunsuri în altă parte, fără să acorde atenție. la detalii precum vârsta și regiunea în care a fost găsit.

Deci, ce este mai exact? Este doar un alt crinoid? sau o dovadă că viața extraterestră a fost prezentă pe Pământ cu milioane de ani în urmă?
Cum este posibil ca un șurub să fi supraviețuit „intact” timp de 300 de milioane de ani?

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook