Civilizația antică pierdută și foarte avansată descoperită în Japonia

Civilizația antică pierdută și foarte avansată descoperită în Japonia. Se pare că a existat odată o mega civilizație care a ocupat întreaga coastă a Japoniei. O echipă de arheologi a dezgropat recent o multitudine de ruine megalitice, dovedind că întreaga regiune a fost odată populată de o civilizație foarte avansată.

Se pare că există mai multe ruine megalitice dedesubt.

Sunt dovezi pentru a susține o teorie conform căreia o super civilizație a existat cândva în Japonia antică. Aceasta face parte dintr-un studiu aflat în desfășurare din 2001 pentru a înregistra și fotografia numeroasele situri cu ruine neidentificate prin Japonia. Din păcate, o mare parte din dovezile care ar putea susține teoria unei civilizaţii pierdute din Japonia a fost lăsată neglijată sau s-a distrus din cauza expansiunii moderne. În alte cazuri, s-ar părea că pietrele din aceste ruine antice au fost folosite pentru a crea castele și templele care alcătuiesc în mod ironic versiunea oficială a istoriei antice a Japoniei de astăzi.

Ceea ce rămâne este o potecă de ruine uluitoare, o piramidă, munți, scriere antică și petroglife găsite împrăștiate prin Japonia de la vârfurile îndepărtate ale munților până sub valurile mării de lângă Okinawa.

 

Rafinamentul clădirilor a fost descoperit de arheologi uluiți. Unele dintre aceste ruine megalitice sunt chiar plăci masive de piatră tăiate în felii.

Aceste operațiuni nu au putut fi efectuate la momentul respectiv. Este aproape greu să modelezi și să tai blocuri masive de piatră fără ajutorul tehnologiei moderne.

Civilizația antică pierdută și foarte avansată a fost descoperită în Japonia

Urmărește videoclipul de mai jos :

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook