888poker completează seria de succes a platformei 888

888poker completează seria de succes a platformei 888 – alături de 888casino și 888sport. Am analizat și secțiunea dedicată poker-ului pentru a determina dacă acest set de jocuri de cărți este reprezentat la fel de bine ca jocurile de cazinou sau pariurile sportive. Pentru început, este de menționat faptul că poker-ul la 888poker necesită descărcarea unui program. Acest lucru nu este deosebit în lumea poker-ului, iar pe site ai la dispoziție instrucțiuni clare și simple. 888poker ne oferă diferite turnee la care putem participa pentru diferitele jocuri de poker. La prima înscriere ai parte și de un bonus generos de bun venit pentru a te lansa în joc. 888poker te ajută să înțelegi foarte bine toate variantele disponibile și te învață cum sa joci. Te poți aștepta la o mulțime de jocuri Sit & Go, turnee Heads up (unu-la-unu) și multe altele. Acest site îți garantează că vei fi tratat absolut corect prin licența obținută de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Jocuri de Poker

Pe 888poker avem parte de 5 variante de poker diferite. Bineînțeles că nu lipsește regele poker-ului: Texas Hold’Em. Pe lângă această variantă mai putem juca Omaha Hi, Omaha Hi Lo, 7 Card Stud și 7 Card Stud Hi Lo. În ceea ce urmează vom face o selecție și îți prezentăm cele mai interesante variante

Omaha Hi

Jocul Omaha Hi, cunoscut și drept Pot Limit Omaha (PLO) este un joc în care limitele pot deveni mari. Mai mari, putem chiar spune, decât cele de la Texas Hold’em. Se întâlnește des situația în care chiar 5 jucatori sunt all-in la Flop-uri,așteptând cartea norocoasa din draw. La Omaha Hi parierea este limitată, ceea ce înseamnă că nu poti face all-in-uri extrem de mari. Fiecare jucător primește 4 cărți la început, nu 2 ca la Hold’Em. Deși ai 4 cărți în mână, poți folosi doar două pentru a-ți forma mâna. În plus, la Omaha poti avea mai multe ieșiri la Chinte, numite ‘Wrap-Out’. Dacă nu ai încercat acest tip de poker, 888poker îți oferă un ghid al regulilor în 8 pași ușori spre a învăța să jucați Omaha.

7 Card Stud

Această variantă de poker este considerată una dintre cele mai palpitante jocuri. Prin anii 80 era de departe cel mai căutat tip de poker. Asta, normal, până a răsărit și Hold’Em-ul. De altfel, aceste tipuri de poker sunt foarte diferite. La 7 Card Stud, primești 7 cărți în mână și nu mai este vorba de cărți în comun. Seven Card Stud nu include niciun blind. În schimb, jucătorii trebuie să joace un ante la începutul fiecărei mâini noi. Este nevoie de răbdare și de o doză sănătoasă de abilități de joc pentru a fi într-adevăr foarte bun la această variantă de poker, dar efortul vă va fi răsplătit.

Texas Hold’Em

Hold’Em-ul provine din Vestul Sălbatic, iar începând cu anul 1900 a început să cucerească inimile tuturor iubitorilor de Poker. Acest joc de cazinou are astăzi statutul de joc legendar printre pariori. La 888poker poți juca o mulțime de jocuri diferite de Texas Hold’Em. Ai la dispoziție turnee la mese multiple (MTT-uri), sit&go-uri sau mese pe bani reali. Tot ce trebuie să faci, este să descarci software-ul de poker, care apropo este foarte bun și fluent și să-i ‘dai bătaie’.

Bonusuri și promoții

Când te înscrii la 888poker, ai parte de un bonus foarte mare de bun venit la prima depunere. Site-ul de poker îți va oferi un bonus de 100%. În acest fel, poți ajunge la o sumă primită de până la 3.000 RON. O sumă frumoasă pentru a te lansa în lumea poker-ului. În plus, 888poker îți oferă posibilitatea de-a participa la un turneu dedicat membrilor noi. 888poker îți oferă și un număr de promoții sezonale/temporare care se schimbă sistematic. Aici se oprește însă, cel puțin în acest moment, sortimentul de bonusuri și promoții.

Depuneri și plăți

Din tab-urile din parte de sus a site-ului putem selecta pagina cu operațiuni bancare. Aici regăsim o serie de informații și instrucțiuni foarte clare despre cum putem efectua tranzacții bancare. Metodele de depunere care permit și retragerea sunt: Visa, MasterCard, NETELLER, Skrill sau transferul bancar obișnuit. paysafecard permite depunerea, dar nu și retragerea. paysafecard are o limită minimă de depunere de 25 RON, transferul bancar de 400 RON si restul de 40 RON. De asemenea, dacă procesarea tranzacției se efectuează în cel mult 10 minute în cele mai multe cazuri, tine cont că transferul bancar poate dura și până la 5 zile.

Mobil

888poker ne oferă posibilitatea de a lua cu noi orice joc de poker pe dispozitivul mobil. Avem la dispoziție aplicații pentru sistemele iOS și Android. Aplicația este făcută foarte bine și funcționează în mod fluent. Aceasta este foarte ușor de navigat și aduce un plus important site-ului 888poker. Joci de oriunde te afli prin Wifi, 3G sau 4G/LTE. Totul funcționează exact cum trebuie, iar experiența de poker care îți este oferită este una completă și distractivă.

Servicii cu clienții

Deși totul este explicat foarte bine pe site, pot exista situații neprevăzute în care sa avem nevoie de asistență. În acest scop, putem suna a numărul afișat pe pagina de contact în timpul orelor de muncă. Dacă dorim putem lua contactul și electronic prin email. Suportul de relații cu clienții disponibil prin e-mail răspunde într-un termen rezonabil.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook