Desley Ubbink, un decar olandez, este al șaselea transfer al UTA-ei în această vară!

Desley Ubbink, un decar olandez, este al șaselea transfer al UTA-ei în această vară! A venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Podbeskidzie Bielsko-Biala din Polonia.

Ubbink este mijlocaș ofensiv, a evoluat în partie în sezonul recent încheiat și reușit două goluri și o pasă de gol. Cel mai bun sezon al său a fost 2017 – 2018, când evolua în Slovacia, la FK Trencin, olandezul a avut cele mai bune cifre din carieră, a jucat în 35 de jocuri, a marcat de 8 ori și a oferit 21 de pase de gol, ceea ce îl califică a fi un foarte bun pasator. 200 de mii de euro este cota de piață a lui Desley Ubbink, potrivit Transfermarkt.com . RKC Waalwijk din Olanda, FK Taraz, Shakhter Karagandy, ambele din din Kazahstan, AS Trencin din Slovacia și Podbeskidzie Bielsko-Biala din Polonia sunt echipele pentru care a evoluat Desley Ubbink.

Desley Ubbink, un decar olandez, este al șaselea transfer al UTA-ei în această vară!

Fotbalistul olandez este al șaselea jucător transferat în această vară în lotul arădenilor, după Baravykas (Kukesi), Batha (Tirana), Mar (Mioveni), Passaglia (Poli Iaşi) şi Vukcevic (Podgorica). Fundașul lateral Marko Vukcevic este cel mai important nume transferat de UTA în această perioadă de mercato, a fost campion al Sloveniei în 2015, cu Olimpija Ljubljana, muntenegreanul a bifat șase selecții în naționala țării sale unde este titular.

La finalul sezonului precedent, UTA s-a despărțit de nu mai puțin de 11 jucători: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan, Albert Voinea.

Lasă un răspuns