Gică Hagi a anunțat fuziunea dintre Viitorul și Farul și primele trei transferuri

Gică Hagi a anunțat fuziunea dintre Viitorul și Farul, dar și primele trei transferuri. Hagi se retrăsese de un sezon, preferând ca echipa de la Ovidiu să fie pregătită de spaniolul Ruben De la Barrera, apoi de către Mircea Rednic, dar echipa nu a reușit să intre în play-off.

Președintele Gică Popescu a anunțat că: ”Și-a intrat în pâine Gică, s-a apucat de o săptămână cu unii jucători. Nu era altă persoană potrivită să preia banca, nimeni decât Hagi”.

Regele a bifat și primele transferuri la noua grupare din Liga 1. Gheorghe Hagi a dezvăluit că portarul Marian Aioani, de la Chindia, Ionuț Larie, de la Gaz Metan Mediaș, și Adrian Petre, atacantul pus pe liber de UTA Arad, vor juca la Farul în următorul sezon.

Gică Hagi a anunțat fuziunea dintre Viitorul și Farul și primele trei transferuri

Adi Petre este atacantul care nu a reușit la FCSB, dar în care Gică Hagi are mare încredere. În plus, antrenorul spune că Aioani e cel mai bun portar din România. ”L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret.  Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vrea să-l fac să dea goluri”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă de prezentare a proiectului Farul Constanța. În afara lui Petre, Hagi i-a mai transferat și pe Aioani și pe Larie. ”Am luat cel mai bun portar, după părearea mea, pe Aioani. Are 21 de ani, e născut în 1999. Va fi unul dintre portarii echipei naționale în doi ani. Trebuie să-l aducem acolo. Avem mare încredere în el, de aceea i-am lăsat să plece pe Căbuz și pe Cojocaru. Ambii erau foarte buni, voiau să joace, concurența era prea mare, așa că am decis că e mai bine pentru ei să plece. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul (n.r. Ionuț Larie). Se apără bine, e bine poate cel mai bun la construcție din Liga 1”, a mai spus Hagi.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook