Apple Pregătește un nou model de iPhone 8 pentru martie 2020

Apple caută noi metode prin care să-și crească vânzările, și vor lansa versiunea nouă a iPhone 8 care va avea în continuare un ecran cu diagonală de 4.7 inch, iar întregul design ar urma să rămână complet neschimbat, iar asta pentru că noutățile vor fi pentru componentele interne.

iPhone 8 înregistrează vânzări destul de bune în momentul de față, atât de bune încât Apple vrea să implementeze un nou chip denumit A13 în telefon pentru a-l face în continuare interesant. Deși s-a zvonit în repetate rânduri ca Apple ar urma să lanseze un nou iPhone SE, se pare că iPhone 8 va inlocui acea serie, iar asta pentru că Apple vrea să lanseze modelul actualizat în martie 2020, lună în care în anii trecuți a lansat și modelele noi ale iPhone SE. Noul iPhone 8 va rămâne în continuare cu o camera care are un singur senzor de imagine, dar va avea 128 GB spațiu de stocare oferit în configurația minimă, deci cam la atât se rezumă schimbările fizice. În ceea ce privește prețul, se pare că Apple ar dori să vândă în SUA acest model nou al iPhone 8 la pretul de 650 de dolari, fără taxe, deci cu 100 de dolari mai ieftin decât iPhone XR, și sigur se vor găsi mulți clienți dornici să-l cumpere în 2020.

Cu acest nou model iPhone 8. Apple vrea să-și crească substanțial cota de piață pentru telefoanele de clasă medie, iar această versiune a seriei de telefoane a fost aleasă pentru a o ajuta să-și îndeplinească obiectivul. iPhone 8 vândut la maxim 650 de dolari și mult mai ieftin cu subvenții de la operatori, ar putea convinge chiar și unii dintre cei care au iPhone SE să facă un upgrade, mai ales că Apple nu pare dornică să mai aducă pe piață vreun alt model cu ecran de 4,7 inch.

sursa: idevice.ro

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook