Nikola Tesla a descoperit în secret o limbă extraterestră pe care nu a înțeles-o

Nikola Tesla a descoperit în secret o limbă extraterestră pe care nu a înțeles-o.

În 1899, Nikola Tesla testa propriul emițător creat pentru a urmări furtunile la 1.000 de km distanță, când brusc, a crezut că a primit un fel de transmisie de la o sursă necunoscută. El a crezut că este un semnal extraterestru care provine de undeva în sistemul nostru solar.

Emițătorul lui Tesla a fost suficient de ultrasensibil pentru a primi unde radio de dincolo de Pământ. Nikola Tesla credea ferm că este absurd să credem că suntem singurele ființe inteligente din univers. De asemenea, credea că ființele inteligente ar căuta în mod natural modalități de a comunica cu alte ființe inteligente.

Tim R. Swartz, un biograf binecunoscut al lui Nikola Tesla, mai spune că ar fi putut exista o legătură între inventatorul futurist și extratereștrii inteligenți, conform cărții sale semiautobiografice „The Lost Papers of Nikola Tesla: HAARP – Chemtrails and Secrets of Alternative”. 4.

Această ipoteză nu face altceva decât să accentueze misterul din jurul Tesla, ale cărei documente și note personale, în cea mai mare parte, au fost confiscate de guvernul SUA. Mulți oameni cred că invențiile sale ar putea fi potențial periculoase pentru interesele industriei.

După cum a explicat Swartz, în timpul testării uneia dintre numeroasele sale invenții, Tesla a detectat transmisii radio care au fost clasificate la comunicații extraterestre. După acest eveniment, inventatorul ar fi devenit obsedat de a construi receptoare radio mai bune și mai puternice.

În timpul testării dispozitivului, a susținut Swartz într-un interviu, Nikola Tesla a auzit transmisii radio despre care credea că au fost atribuite comunicațiilor extraterestre:

„La acea vreme s-a întrebat dacă nu asculta „o planetă salutând alta”, așa cum spunea el. Din acel moment, a devenit obsesia lui să construiască receptoare radio mai bune pentru a încerca să vadă dacă poate repeta ceea ce a auzit. A ajuns în punctul în care a susținut că primește transmisii vocale. A spus că suna exact ca și cum oamenii vorbesc între ei. A făcut notițe spunând că a auzit ființe inteligente de pe o altă planetă vorbind între ele, deși nu știa ce limbă vorbeau. Dar încă simțea că le înțelege.”

La acea vreme, oamenii de știință proeminenți au presupus că Marte ar fi un refugiu probabil pentru viața inteligentă în sistemul nostru solar, iar Tesla a crezut la început că aceste semnale ar putea proveni din planeta noastră roșie.

Când a fost intervievat în februarie 1901 de Colliers Weekly (revista americană, fondată în 1888 de Peter Collier), Tesla a dat această relatare și și-a afirmat credința că există extratereștri:

Nu voi uita niciodată primele senzații pe care le-am trăit când mi-am dat seama că am văzut ceva cu consecințe incalculabile pentru umanitate. M-am simțit ca și cum aș fi prezent la nașterea noilor cunoștințe sau la revelarea unui mare adevăr. Primele mele observații m-au îngrozit pozitiv pentru că era ceva misterios, dacă nu supranatural, la ei și eram singur în laboratorul meu noaptea. Totuși, la acea vreme, ideea că aceste perturbări erau semnale controlate inteligent nu mi se prezentase încă.

Schimbările pe care le-am observat se produceau periodic și cu atât de aparentă precizie, din punct de vedere al numărului și al ordinii, încât nu erau urmăribile din nicio cauză pe care o cunoșteam. Eram familiarizat, desigur, cu tipurile de perturbații electrice produse de Soare, Luminile Nordului și curenții terestre și eram încrezător că aceste variații nu se datorau nici uneia dintre aceste cauze.

Natura experimentelor mele a împiedicat posibilitatea ca schimbările să fie produse de perturbațiile atmosferice, așa cum au afirmat greșit unii. Ceva mai târziu, mi-a venit în minte gândul că necazurile pe care le observasem s-ar putea datora controlului inteligent.

Deși nu am putut, la acea vreme, să le descifrez semnificația, era imposibil să mă gândesc la ele ca fiind complet accidentale. Sentimentul că am fost primul care a auzit un salut de pe o planetă pe alta a crescut constant în mine. Un scop a fost în spatele acestor semnale electrice.”

Punctul crucial a fost că, deși Nikola Tesla nu a putut descifra semnificația mesajelor pe care le-a primit, el credea că extratereștrii sunt interesați de Pământ și, fiind mai avansați din punct de vedere tehnologic, și-au lăsat amprenta pe planeta noastră. Era convins că există forme inteligente de viață undeva în univers și că acestea încearcă să comunice cu noi.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook