Propuneri pentru vacanța de vară: insulele grecești

Chiar dacă acum e iarnă și poate vă place schiatul și zăpada, vă puteți gândi deja la vacanța de vară. Și dacă sunteți în căutarea unui loc ieftin pentru a merge într-o vacanță relaxantă, nu trebuie să căutați mai departe decât Grecia. Țara a dat faliment cu câțiva ani în urmă, deci a fost o destinație destul de ieftină de vacanță încă de atunci. Și de fapt este o țară cu adevărat minunată, deci nu există nici un motiv să nu mergem acolo.
Să aruncăm o privire la uimitoarele insule grecești pe care le puteți vizita în vara care vine.

 

Mykonos
Este de fapt o insula destul de fermecătoare! De asemenea, aici Zeus a luptat împotriva Titanilor.

 

 

 

Rhodes
Rhodos este cam ceea ce vă așteptați atunci când oamenii spun „insula grecească”. Are o viață de noapte vibrantă, plaje uimitoare, o natură uimitoare, lumină solară din abundență și relicve din Grecia antică.

 

 

 

Zakynthos
Aceasta este a treia insulă din Marea Ionică. Este o insulă minunat de colorată, care explică de ce a fost casa multor poeți care și-au găsit aici inspirația.

 

 

 

Santorini
Sună italian, dar nu este! Numele oficial grecesc este Thira, dar din anumite motive se numește Santorini. Această insulă este cu siguranță una dintre destinațiile cele mai romantice din lume.

 

 

 

Corfu
Acesta este, de asemenea, una binecunoscut, o destinație de vacanță foarte populară datorită vieții sale active de noapte și a plajelor frumoase.

 

 

 

Kos
Este o insulă foarte mică, dar este o minune a naturii. Nu există niciun motiv pentru această insulă să fie mai mare – dimensiunea mică o face să se simtă cu atât mai intimă și mai magică.

 

 

Skiathos
Această insulă are aproximativ 60 de plaje, întinse pe o linie de coastă de 44 km. Poți fi sigur că poți găsi un loc unde să te bronzezi.

 

 

 

Paros
Aceasta este a treia insulă grecească într-un top al popularității. Este o insulă foarte frumoasă, cu o arhitectură frumoasă și romantică.

 

 

 

Creta
Acesta este cel mai mare și probabil cea mai cunoscută dintre insulele grecești. Este o locație turistică foarte populară, pentru că are tot ce vă doriți când vă aflați într-o vacanță.

 

 

Nisyros
La doar câțiva kilometri de Kos, Nisyros numără aproximativ 1000 de locuitori permanenți. Insula are plaje stâncoase, perfecte pentru drumeții și explorare.

 

 

 

Thasos – paradisul verde

Îmbină mai multe vacanțe la un loc și îți face sejurul mai bogat pentru că ai pcazoa să faci plimbări cu feribotul, plimbări de-alungul coastei pe jos sau cu mașina ori să te aventurezi în natură, în inima insulei.

 

 

Insula Evia 

Atât de frumoasă, și totuși atât de…necunoscută. Deși a doua cea mai mare insulă din Grecia, după Creta, insula Evia pare a se ascunde într-un con de umbră pentru turiști. Nu este nici pe departe la fel de cunoscută ca celelalte insule grecești, cu toate că este situată cel mai aproape de Atena și se bucură de peisaje absolut fantastice și plaje superbe, ce deseori sunt colțuri de paradis fără urme de pași prin nisipul fin.

 

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook