Juniorii Haită și Matiș, prezenți la reunirea Viitorului Constanța 

Juniorii Haită și Matiș, prezenți la reunirea Viitorului Constanța. Turris și Petrolul pot rămâne fără doi jucători în această iarnă, care au fost împrumutați de la Viitorul Constanța, din Liga 1.

Echipa de la malul mării a anunțat că Florian Haită (20 de ani), de la clubul din Turnu Măgurele și mijocașul Răzvan Matiș (19 ani), de la gruparea ploieșteană, au fost chemați la pregătiri de antrenorul Mircea Rednic.

Juniorii Haită și Matiș, prezenți la reunirea Viitorului Constanța

Chiar dacă împrumuturile celor doi la Turris și Petrolul sunt valabile până la finalul actualului campionat, antrenorul Viitorului Constanța, Mircea Rednic, i-a chemat la reunirea ce a avut loc pe 28 decembrie.

”După o singură săptămână de vacanță, FC Viitorul Constanța s-a reunit în această dimineață la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi.

Alături de cei care au încheiat prima parte a campionatului s-au aflat și câțiva juniori din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, dar și doi dintre cei care au evoluat sub formă de împrumut la alte echipe în prima jumătate a sezonului: Gabriel Dănuleasa, Sabin Stănciulescu, Darius Grosu, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă, Luca Andronache, Florian Haită, Paul Șerban și Răzvan Matiș.

După efectuarea vizitei medicale, lotul pregătit de antrenorul Mircea Rednic va efectua în această seară și primul antrenament după reunire”, a anunțat FC Viitorul.

Haită și Matiș pot rămâne la Viitorul Constanța, dacă vor da randament în perioada de pregătire

Haită și Matiș pot rămâne la Viitorul Constanța și să nu se mai întoarcă până la finalul sezonului la Petrolul, respectiv Turris Oltul, dacă Mircea Rednic va fi mulțumit de ei în perioada de pregătire și va considera că are nevoie de ei.

Florian Haită se află la al doilea sezon la Turris Oltul. Și stagiunea trecută a fost cedat de Viitorul Constanța la formația din Turnu Măgurele. A fost utilizat destul de des până acum. În actualul an fotbalistic are 12 meciuri, toate în campionatul Ligii a 2-a.

Răzvan Matiș nu a fost folosit prea mult în actualul sezon de antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan. Mijlocașul de 19 ani a prins doar patru meciuri (90 de minute). El a fost împrumutat și sezoanele trecute în Liga 2 de Viitorul Constanța, dar la Campionii FC Argeș.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook