Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță, vor pregăti Campionii FC Argeș, manageriați de Jean Vlădoiu!

Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță, vor pregăti Campionii FC Argeș, manageriați de Jean Vlădoiu! Mihai Ianovschi s-a despărțit în urmă cu o lună, la sfârșitul lui noiembrie 2020, de CSM Slatina, dar acum și-a găsit o nouă echipă. Antrenorul de 45 de ani va pregăti o formație din Liga 1, pe Campionii FC Argeș.

FC Argeș are o nouă conducere administrativă și un nou staff tehnic. Fostul mare fotbalist alb-violet, Jean Vlădoiu, a fost numit în funcția de manager general al grupării din Trivale, iar Mihaiță Ianovschi în funcția de antrenor principal al echipei.

Prezentarea celor doi și semnarea contractelor a avut loc astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei alb-violete. Cei doi oficiali ai clubului nostru au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off. Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunțat la cariera de jucător pentru cea de antrenor.

Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță, vor pregăti Campionii FC Argeș, manageriați de Jean Vlădoiu! 

În următoarele zile se va face o evaluare a lotului, urmând să se renunțe la jucătorii care nu au dat satisfacție în prima parte a sezonului. Jean Vlădoiu se va ocupa strict de partea sportivă, având mână liberă la transferuri, fiind răzpunzător și pentru rezultatele echipei de acum încolo. Noul manager general al clubului nostru își dorește 5-6 transferuri care să crească valoarea echipei.

FC Argeș a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape, iar returul se anunță unul de foc pentru alb-violeți. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteșteni este programat pe 14 ianuarie, FC Argeș urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoșani, în runda cu numărul 16 din Casa Liga 1”, se arată în comunicatul emis de Fotbal Club Argeș Pitești, cu privire la numirea lui Mihai Ianovschi ca antrenor.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook