Hiperboreenii: O rasă antică extraterestră care a trăit pe această planetă

Hiperboreenii: O rasă antică extraterestră care a trăit pe această planetă. Termenul „hiperboreeni” provine din greacă și înseamnă „dincolo de vântul nordic sau de polul nord”.

Soarele strălucea 24 de ore pe zi în acest fantastic regat al primăverii veșnice, dar ajungerea acolo a fost aproape dificilă din cauza pereților masivi de gheață translucidă care înconjura acest teritoriu. Acest „paradis” misterios era, de asemenea, inaccesibil de modurile tradiționale de transport, deoarece era păzit de rase puternice de semizei, cunoscute sub numele de hiperboreeni.

Multe civilizații au descris această civilizație ca fiind creaturi falnice cu ochi albaștri, blondi și piele albă, care trăiesc într-o societate foarte dezvoltată și structurată. Artele, precum și știința, se numără printre numeroasele lor abilități. Locuitorii săi trăiesc într-o stare constantă de strălucire și iubire. Este o cursă care nu a fost niciodată implicată într-o luptă. Noțiunea de muncă a fost obișnuită în acest oraș. Genetica sa nu este afectată de bătrânețe sau de boală. Sunt ființe foarte psihice.

Un alt capitol din istoria Greciei îi leagă pe hiperboreeni de numeroase situri religioase importante din Grecia antică. Se mai spune în scrierile antice că pământul este legat de tuneluri care străbat interiorul lumii noastre.

Diferitele triburi din întreaga lume sunt de acord în documentele lor antice că hiperboreenii sunt strămoșii tuturor oamenilor.

Această specie străveche are aceeași origine extraterestră ca Atlanteanul și Lemurian. Se crede că o componentă a civilizației antice se ascunde încă în pământ.

Oamenii de știință au confirmat că stâlpii conțin deschideri. Și că ele ar putea funcționa ca portaluri către o lume secretă, caz în care vechea narațiune greacă ar avea sens.

Potrivit unor academicieni, hiperboreenii au coexistat alături de alte rase, cum ar fi atlanții și lemurienii pentru un timp, atlanții având cea mai intima relație. Au împărtășit o parte din cunoștințele lor în fizică și astronomie.

Prezența hiperboreenilor

În primul rând, trebuie menționat că această regiune, precum și cele două continente „pierdute”, nu mai există. În ciuda faptului că au fost scufundate pe fundul mărilor. Și deja se vorbește că aceste continente ar putea reapărea la suprafață la un moment dat în istoria umanității.

Pe de altă parte, nu toți hiperboreenii au pierit în dezastrul catastrofal. O parte din cultura lor a fost protejată de dispariția apropiată a civilizației lor.

Acest lucru a avut loc înainte de formarea celor două continente, Lemuria și Atlantida. O schimbare a locației axei Pământului a făcut, de asemenea, ca zona hiperboreală să fie înghițită de oceane. Pentru o vreme, ei și-au plănuit evadarea în interiorul planetei. Muntele Shasta din California este unul dintre acele locuri.

Și o altă parte a descendenților lor a ieșit la suprafață de-a lungul timpului, de-a lungul istoriei omenirii, și s-a adaptat altor regiuni ale planetei, mutându-se pe tărâmuri mai sudice.

Și amestecarea cu alte grupuri etnice și rezidenți din alte părți ale lumii, cum ar fi Islanda și Europa. La fel și țările din Himalaya și continentul american, care au contribuit cu cunoștințe în matematică, astronomie și alte domenii.

Conform unei vechi tradiții tibetane: „Insula Albă (Hyperborea) este singurul loc care a evitat soarta generală a tuturor continentelor în urma cataclismului. Pentru că este Pământul Etern, nu poate fi distrus de apă sau de foc.”

Lasă un răspuns