Homo Capensis: o specie care trăiește ascunsă printre noi?

Homo Capensis: o specie care trăiește ascunsă printre noi?

Homo Capensis, presupus hominid cu un creier mare și un IQ de 180, ar fi menținut o hegemonie mondială încă din cele mai vechi timpuri.

Cercetători precum Dr. Edward Spencer au expus dovezi arheologice ale acestor hominide cu cranii alungite din întreaga lume, dovezi de acum 50.000 de ani în Africa de Sud și chiar oameni precum Akhenaton, faraonul egiptean. Mulți cred că ei încă trăiesc ascunși printre noi, că se ocupă de politica mondială și că ar putea fi hibrizi extratereștri-om.

Homo capensis: caracteristicile sale și conspirația sa

Un denunțător important care a încercat să-i demască este Karen Hudes, un fost consilier al Băncii Mondiale. Pe baza experienței și cercetărilor sale, aceste „creaturi non-umane” au controlat lumea încă din cele mai vechi timpuri. Potrivit dr. Spencer, societatea înaltă este formată din bancheri și societatea Homo Capensis.

Edward Spencer a ajuns la concluzia că aceste ființe cu cranii alungiți sunt concentrate în Vatican, dominând puterea Bisericii Catolice, centrul statului Illuminati. Religia și banca ar fi dominat, banii ar fi fost cea mai mare invenție a sclaviei pentru umanitate. Printre caracteristicile sale principale se numără: Cranii alungite, cu volum mai mare și creier mai mare, cel mai mare IQ (180 în medie), nu au creativitate sau empatie, dar sunt experți în matematică, numerologie, finanțe, sânge pe bază de cupru Linie Rh negativ (sânge albastru), au o bază europeană în Elveția (cu 48% descendență faraonică), dăunătoare emoțional, sunt nefericiți și se ucid între ei, sunt sclavi adepți ai ritualurilor religioase și ai sacrificiilor umane.

Conspiraționiștii susțin că ei controlează NATO, piața financiară și mass-media, sunt poziționați strategic la putere. Ne-au infiltrat, furându-ne cunoștințele și manipulând umanitatea. Ei organizează farse, războaie și evenimente ciudate.

Dovezi istorice și arheologice

O carte esențială pentru Spencer este Maps of the Ancient Sea Kings a lui Charles Hapgood, care dezvăluie că o civilizație misterioasă necunoscută a cartografiat întreaga planetă în timpul ultimei epoci glaciare. Acea civilizație ar fi Homo Capensis.

Există multe dovezi arheologice despre oameni cu cranii alungite în țări precum Africa de Sud, Malta, Peru și Rusia. Un exemplu semnificativ sunt craniile Paracas din Peru, care aveau genetică diferită, un volum cranian cu 25% mai mare și o greutate cu 60% mai mare decât craniile umane obișnuite.

Alte exemple sunt Templul Hypogeum din Malta și Africa de Sud, unde a fost descoperit Homo Boskop, datat cu mai bine de 10.000 de ani în urmă. Craniul lui avea un volum cu 30% mai vechi decât un om.

În plus, faraonul Egiptului, Akhenaton, a fost strâns asociat cu Moise. Akhenaton și soția sa Nefertiti apar întotdeauna cu cranii alungite în arta egipteană. La fel, Moise ar fi avut un craniu mai deosebit decât un craniu normal și ar fi purtat o căciulă sau o pălărie similară cu mitra episcopilor catolici de astăzi.

Calendarul lui Adam în Africa de Sud

O altă descoperire crucială este în Africa de Sud, cu Calendarul lui Adam, cel mai vechi calendar megalitic descoperit vreodată, datând de peste 50.000 de ani. Această structură are blocurile de piatră care formează hărți ale echinocțiului și ale constelației Orion. În apropiere se află o piramidă aproape de aceeași lungime ca și Marea Piramidă din Giza, Egipt.

Există și construcții imense în zonă, cum ar fi câmpuri agricole și mii de structuri asemănătoare silozurilor… Aceste structuri au fost ignorate de arheologia academică. Se crede că au fost proiectate de Homo capensis.

Hibrizi extratereștri Anunnaki-umani?

Potrivit diverselor investigații, precum cea a lui Corey Goode, Homo Capensis ar fi hibrizi extratereștri-om creați de Enki, un extraterestru antic reptilian Anunnaki cu sânge albastru pe bază de cupru. În Biblie, ei ar fi aceiași Nefilim, descriși și ca hibrizi.

Karen Hudes a vorbit mult cu Dr. Spencer despre această a doua specie. Ea crede că așa-numitul „papă gri”, Pepe Orsini, este intermediarul la Vatican între autoritățile catolice și Homo Capensis. Pepe Orsini ar fi regele Sfintelor Linii Papale Romane, deasupra lui Rothschild și Rockefeller în piramida puterii, dar lângă Breakspear, Aldobrandini și alte linii papale.

Această temă a conspirației are sens, bazată pe tot ceea ce am văzut în ceea ce privește mafia puterii mondiale și dovezile de ființe non-umane din istoria noastră. Da, ar putea avea legătură cu narațiunea elitei întunecate și putem observa și acea legătură cu Vaticanul. De asemenea, toate acele cranii alungite găsite în lume sunt dovezi solide pentru Homo Capensis.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook