Zvonuri de transfer: Ozil, Kane, Son, Ramos, Alaba

Zvonuri de transfer: Ozil, Kane, Son, Ramos, Alaba.

Mijlocașul german al lui Arsenal, Mesut Ozil, în vârstă de 32 de ani, este în discuții cu DC United despre trecerea la echipa Major League Soccer.

Fundașul spaniol Sergio Ramos, în vârstă de 34 de ani, a respins prelungirea contractului de un an la Real Madrid, care nu vrea să-și modifice politica de a oferi jucătorilor peste 30 de oferte pe termen scurt.

Realul este favorit să-l semneze pe fundașul austriac al Bayern München, David Alaba, care devine liber de contract în vară, dar și Liverpool sunt interesați să-l aducă pe tânărul de 28 de ani.

Arsenal are o înțelegere cu mijlocașul lui Norwich City, Emi Buendia, dar este puțin probabil să-l înscrie pe argentinianul de 24 de ani din cauza lipsei de fonduri.

Zvonuri de transfer: Ozil, Kane, Son, Ramos, Alaba

Tottenham Hotspur a pus în discuție prelungirea contractelor cu atacantul Angliei, Harry Kane, în vârstă de 27 de ani, și cu atacantul Coreei de Sud, Son Heung-min, în vârstă de 28 de ani.

Extrema franceză Kingsley Coman este dorit de Manchester City și de Manchester United, dar tânărul de 24 de ani spune că este „fericit” la Bayern München.

West Ham United ar putea încerca să îl semneze pe atacantul italian în vârstă de 35 de ani, Graziano Pelle, care tocmai a părăsit echipa Super Ligii chineze, Shandong Luneng, dacă nu reușesc să se înțeleagă cu atacantul norvegian Josh King, 28 de ani,de la Bournemouth. 

Mijlocașul spaniol al lui Madrid, Dani Ceballos, în vârstă de 24 de ani, care este împrumutat la Arsenal, speră să se întoarcă la clubul său părinte și să prindă prima echipă.

Managerul Barcelonei , Ronald Koeman, spune că a făcut o listă de jucători care „ar fi interesant să-i aducem”.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook