10 dintre cele mai ciudate sporturi despre care nu ai auzit niciodată

10 dintre cele mai ciudate sporturi despre care nu ai auzit niciodată.

Sportul este un lucru minunat care reunește oameni care în mod normal nu ar fi prieteni. Sportul poate uni oamenii sau îi poate împărți și este distractiv, uneori chiar controversat. Când îmi vine în minte cuvântul „sport”, majoritatea oamenilor se gândesc la fotbal, fotbal, hochei, baseball – poate chiar și cricket. Cu toate acestea, există atât de multe alte sporturi despre care oamenii nu aud de obicei. Există niște sporturi necunoscute care implică lucruri precum cămile și dihori și alte lucruri bizare! Această listă este o compilație de zece sporturi diferite de care majoritatea oamenilor nu au auzit – dar sunt foarte cool!

Hochei subacvatic

Acest sport, numit octopush, este literalmente doar hochei, cu excepția faptului că este sub apă într-o piscină. Toți jucătorii pot purta echipament de scuba!

Omul vs. Cal

În fiecare iunie, într-un oraș din Țara Galilor, are loc o competiție în care un bărbat concurează cu un cal pe 22 de mile. Ea a provenit dintr-o ceartă despre dacă un bărbat putea să bată un cal sau nu.

 

Bunny Hopping

Originar din Suedia, bunny hopping este la fel de drăguț pe cât pare. Practic, sunt doar iepurași care sunt dresați să facă trucuri și să sară peste obstacole.

Snorkeling în mlaștină

Un alt sport bizar care a apărut în Regatul Unit, snorkeling-ul în mlaștină este atât grosolan, cât și oarecum periculos.

 

Polo de zăpadă

Polo, unul dintre cele mai „prestigioase” sporturi, a fost acum ridicat la un joc nou – polo de zăpadă. Practic, așa sună – polo în zăpadă.

Duel cu tuburi de carton

Mulți oameni își amintesc că au luptat cu frații lor folosind „săbii” de jucărie făcute din tuburile de carton care erau înconjurate de hârtie de împachetat. Jocul acela a fost transformat într-un sport adevărat, cu reguli reale.

 

Rulouri de brânză

Obsesia societății pentru brânză a atins literalmente noi culmi (și viteze). Acest sport care a apărut în Anglia implică o turmă de oameni care, practic, urmăresc o roată de brânză care poate ajunge până la 70 mph.

Legging de dihor

Majoritatea oamenilor se gândesc la dihorii ca fiind niște creaturi adorabile sau înfiorătoare de tip rozătoare. Legging-ul dihorului este un sport bizar care presupune menținerea unui dihor în fiecare picior de pantaloni cât mai mult timp posibil.

 

Călcare extremă

Da, fiorul unei cămăși bine presată poate fi acum depășit, jucând sportul de adrenalină „Călcat extrem”. Sportul care a luat naștere în Anglia implică călcarea unui fel de îmbrăcăminte în timp ce faci ceva periculos, cum ar fi schiul nautic, scufundările la adâncime sau mersul pe bicicletă.

Lupta cu degetele de la picioare

Practic, lupta cu degetele de la picioare este la fel ca lupta cu degetul mare, dar cu degetele de la picioare. Este o afacere uriașă în Regatul Unit.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook