10 lucruri revoltătoare care nu ar trebui consumate, dar sunt

10 lucruri revoltătoare care nu ar trebui consumate, dar sunt.

Când vine vorba de mâncare, mulți sunt așa cum suntem noi; mâncătorii pretențioși. Deși majoritatea culturilor care nu sunt considerate occidentale tind aparent să mănânce orice cu proteine, putem spune cu certitudine că nu vom fi niciodată una care să încerce vreunul dintre aceste feluri de mâncare. Datorită țărilor în mare parte asiatice – și unor locuri mai aproape de casă, cum ar fi LA și San Diego – putem trăi cu toții o viață plină știind cum este să mâncăm lucruri pe care nu ar trebui. Aceasta este o listă cu zece lucruri revoltătoare care ar trebui folosite în alimente, dar sunt.

Făt

În China, o parte din populație a consumat supa fetusului. Acesta este creat prin marinarea bebelușilor nenăscuți în lichid cu diverse alte legume și condimente în încercarea de a face o tocană sau o supă. Se presupune că este pentru a ajuta la problemele legate de apetitul sexual sau de fertilitate.

Scoici de sânge

Aceste scoici fiind fierte mai puțin de 20 de secunde pentru a se asigura că aroma rămâne intactă, asigură multă mizerie roșie pe farfurie. Gândiți-vă de două ori înainte de a consuma efectiv această bucată delicioasă, deoarece aveți aproximativ 15% șanse de a contracta hepatită.

 

Deget uman

Această masă cu siguranță te face să te întrebi dacă restul victimei se află în chiftele de burger sau dacă friptura aia este într-adevăr de la o vacă sau nu. Aparent, provenind de la victimele degerăturilor, această băutură canadiană tinde să refolosească degetul de la picior, deoarece partea de băutură reală poate fi orice alcool doriți. Singura regulă a acestei tradiții este că buzele tale trebuie să atingă degetul de la picior.

Cobra

Acum să mănânci șarpe este ciudat, dar nu e revoltător. În Vietnam se străduiesc să livreze, așa că nu vă temeți. Bucătarii lor vă vor servi o masă cu inimă de cobra vie, care bate. Ca să nu mai vorbim de băutura gustoasă din sânge Cobra într-o ceașcă și de bilă și venin de șarpe într-un pahar de shot. Poftă bună.

 

Witchetty Grubs

Dacă un vierme de 10 centimetri, gras și suculent sună ca lucru pentru tine, atunci ar trebui să vii să-i cunoști pe nativii australieni. În mod tradițional, aborigenii nu pregătesc viermele, ci aleg în schimb să-l mestece până la moarte. Nu știu dacă ar trebui să mă simt mai rău pentru vierme sau persoană.

Animale putrezite

Deși animalele putrezite nu sunt un lucru nou chiar și în culturile occidentale sub formă de sacadat, oamenii din Groenlanda fac un pas mai departe. Plasarea păsărilor moarte să putrezească într-o carcasă de focă deja putredă este numele jocului. Kiviaq este numele acestui joc și necesită o focă moartă și sute de păsări moarte pentru a crea acest nămol. Acoperirea acestui amestec în grăsime de focă este, de asemenea, o necesitate pentru a îndepărta muștele.

 

Organe reproductive

Un alt fel de mâncare servit viu, aricii de mare se presupune că sunt gustoși. În timp ce sunt acoperite într-o coajă groasă, înțepătoare, potrivit unora, interiorul este destul de gustos. O menghină, puțină unsoare pentru cot și două degete sunt tot ce ai nevoie pentru a recupera și a mânca aceste organisme încă vii, organele reproducătoare. Chiar și servită în LA și San Diego, această delicatesă este disponibilă aparent oriunde. Strânge picioarele.

Creveți vii

Da, datorită Chinei și Japoniei ne putem trăi cu toții fantezia de a ne mușca capul de pe un creveți vii. Deși nu este complet monstruos, în sensul că ei îmbătă mai întâi creveții din Sake, este cu siguranță un lucru de gândit înainte de a face saltul – sau mușcătura. Potrivit bucătarilor, creveților beți le place și să aspire orice alt lichid din jurul lor, ceea ce se pare că fac marinate grozave. Delicios.

 

Liliacul cu fructe

Abia preparată în Guam, această masă implică crearea unei tocane sau a unei supe cu adăugarea unui liliac de fructe – cel puțin mort. Ingredientele sunt după cum urmează; legume tocate, liliac cu fructe clătite și lapte de cocos. Se pare că totul, cu excepția osului liliecii propriu-zis, este consumat, inclusiv blana, creierul și ochii.

Calamar în mișcare

Cred că oamenii care încearcă calamari sunt curajoși. Oamenii care încearcă acest fel de mâncare din calmar încă zvârcolit trebuie să fie eroi. Deși acest deliciu japonez de odori don nu este o creatură vie, totuși se zvârcește atunci când vine în contact cu sarea din sosul de soia. Din fericire pentru această creatură, ea este ucisă înainte de a fi servită prin îndepărtarea creierului.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook