Misterele muntelui Roraima: dovezi ale tăieturilor artificiale?

Misterele muntelui Roraima: dovezi ale tăieturilor artificiale?

Proiectul Blue Book: Martorul spune că un OZN a aterizat la „aeroportul” care formează vârful Roraima, provocând o întrerupere semnificativă în întreaga regiune.

Cunoscut ca o curiozitate geologică, plină de mistere și fenomene inexplicabile, Muntele Roraima a devenit unul dintre cele mai critice puncte pentru cercetarea OZN-urilor și a paranormalilor.

Cunoscut și sub numele de Tepuy Roraima, Cerro Roraima sau pur și simplu Roraima, este situat pe un platou la intersecția dintre Venezuela, Guyana și Brazilia. Unii oameni sunt siguri că această muncă a fost făcută în mod natural, un „capriciu al naturii”. Cu toate acestea, datorită înălțimii și vârfului său aproape perfect plat, multe teorii indică faptul că, poate, ar putea fi o construcție artificială din vremuri cu adevărat foarte vechi.

Muntele Roraima ar putea fi construit artificial?

Muntele Roraima, care era practic necunoscut cercetătorilor în trecut, a devenit unul dintre punctele esențiale pentru cei care studiază fenomenele OZN. Forma sa fascinantă a atras atenția de zeci de ani, deoarece movila pare să fi fost sculptată dintr-o singură bucată gigantică de rocă monolitică.

Pereții săi sunt complet verticali, iar toate suprafețele sunt netede. Laturile muntelui sunt, de asemenea, perfect drepte. Înălțimea în vârful pereților verticali ajunge la 400 de metri. Colțurile înclinate par să creeze un fel de „apărare” pentru cei care doresc să ia suprafața, formând proeminențe foarte ascuțite care acoperă întregul munte. Lanțul muntos măsoară aproximativ 170 de metri, iar, în total, structura depășește 1.150 de metri înălțime.

Mitologia Roraima

Pemón, Capone și alte câteva popoare indigene din America de Sud au o mitologie răspândită, unde Roraima joacă un rol vital, în special în cosmogonie.

ɪп тһᴇ Рᴇᴍóп ʟɑпɡᴜɑɡᴇ, „Rᴏгɑɪ” ᴍᴇɑпѕ „ɡгᴇᴇпɪѕһ-Ьʟᴜɑɡᴇ,” „ᴏгɑɪ” ᴍᴇɑпѕ „ɡгᴇᴇпɪѕһ-Ьʟᴜᴇ,” „ᴏгɑɪ” „ᴏгɑɪ.” Aceasta înseamnă că numele Roraima, tradus din limba pemon, înseamnă „marele munte albastru-verde”. Potrivit credințelor lor, Тһᴇ ᴍᴏᴜптɑɪп ɪɪ ᴇᴍᴇᴍпɑпт ᴏf ɑ ᴍɑȷᴇᴍɑȷᴇтɪᴄ ɑпи ᴍɪɡһтʏ тгᴇᴇ Fгᴏᴍ ⱳһɪᴄһ ɑʟʟ тһᴇ Fᴏᴏ ɪП Тһᴇ ⱳᴏг ⱳɑⱳɑⱳɑ ᴏᴏгп.

А аПɑɑгʏ һᴇгᴏ ɪɪᴋ ɑᴋᴜпɑɪпɑ, ⱳһɪᴄһ ᴍᴇɑпѕ „𝖶ᴏгᴋ ɑт пɪɡһт,” ɑʟтһᴏᴜɡһ ᴍɑпʏ ᴏтһᴇгѕѕ ᴋпᴏⱳ һɪᴍ ɪᴍɪᴍρʟʏ ɑпᴏⱳ һɪᴍһɪᴍɪᴍɪᴍʟʏɑɑ 𝖦ᴏ 𝖦ᴏ ᴏг „𝖦гᴇɑт ѕρɪгɪт” ⱳһᴏ ᴄᴜт ᴏⱳп тһᴇ тгᴇᴇ ɑпԁ ɪтѕ тгᴜпᴋ.

Observări OZN

S-au spus multe povești despre acest mare munte. Pe lângă legendele și miturile locale, turiștii din întreaga lume au fost martori la evenimente ciudate. Delia Hoffman de Mier, o femeie care, împreună cu multe altele, a văzut un contact „de gradul trei” când se aflau în orașul Santa Elena de Uairén.

Ea spune că un OZN a aterizat la „aeroportul” care formează vârful Roraima, provocând o întrerupere semnificativă în întreaga regiune. Acest caz a fost chiar studiat de Congresul SUA, care cerceta misterul „Obiectelor zburătoare neidentificate”.

Evenimentul a fost inclus în binecunoscutul Proiect Blue Book, care este responsabil cu colectarea tuturor mărturiilor extratereștrilor și OZN-urilor pe care NASA nu le-a putut explica. Astfel, multe alte evenimente „extraordinare” au fost deja povestite de diverse expediții, turiști și cercetători care s-au aventurat să viziteze Muntele Roraima.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook