10 fotografii vintage ciudate care te vor înfiora

10 fotografii vintage ciudate care te vor înfiora. Dispozitivele precum smartphone-urile au oferit oamenilor care trăiesc în epoca modernă posibilitatea de a face fotografii în mod constant oricând doresc. Cu toate acestea, în vremurile trecute, această abilitate era mult mai restrânsă, fotografiile fiind adesea făcute doar la ocazii foarte speciale.

Așa că aruncați o privire la aceste imagini vechi înfiorătoare care ar putea să vă facă să vă regândiți cum trăiau oamenii în trecut.

Cușcă pentru copii

Aceasta este modalitatea ideală de a oferi copiilor un aer curat și de soare valoros atunci când locuiți într-un complex de apartamente sus, sus în cer.

Marșul Pinguinilor

Nu este clar de ce această fetiță este urmărită de o armată de pinguini, dar pare oarecum sinistru.

 

Fără sănătate și siguranță

O perioadă mai simplă, când era considerat perfect acceptabil să faci o fotografie a unui băiat care fumează o țigară în timp ce stătea lângă un pui destul de mare.

Tratament spitalicesc

Această imagine remarcabilă arată nu doar cât de invaziv ar putea fi tratamentul spitalicesc pentru copii în trecut și cum ar ajuta ele la ameliorarea acestei suferințe prin terapia cu animale.

 

Copii De Vanzare

Vânzarea copiilor, oricât de enervant ar fi ei, ar fi probabil descurajată în zilele noastre, dar se pare că nu cu mult timp în urmă. Nu există informații despre preț.

Leul MGM 

Această imagine arată exact cum a fost filmat de fapt celebrul logo pentru filmele MGM, cameramanii apropiindu-se puțin pentru confort.

 

Daune de incendiu

Aceasta ar putea părea o fotografie foarte morbidă, dar este de fapt rezultatul unui incendiu de la Madame Tussauds din Londra.

Cărucior pentru copii rezistent la gaz

Această fotografie arată cât de mult pericol au crezut generațiile anterioare că trăim, mergând până la extrem de a-și scoate copiii în cărucior rezistent la gaz.

 

Caruță trasă cu hipopotami

Acesta a fost unul dintre avantajele de a fi proprietar de circ cu câteva decenii în urmă, puteai fi condus de un hipopotam uriaș.

Poză de familie

O fotografie minunată a întregii familii, dacă rudele tale sunt formate dintr-o pisică și un schelet care cântă la trombon. 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook