Machiajul dus la nivel de artă de o tânără de doar 23 de ani

În toată lumea, tot mai mulți makeup artiști impresionează prin talentul lor de a înfrumuseța, de a da încredere femeilor în ceea ce sunt ele cu adevărat chiar dacă natura nu a fost prea darnică sau au avut ghinionul să sufere unele accidente care le-au afectat fața. Impresionant este talentul artistei Goar Avetisyan, de origine georgiană, stabilită la Moscova. Transformările pe care le realizează fata de doar 23 de ani, pe chipurile femeilor, impresionează lumea întreagă.

Goar Avetisyan stăpânește absolut totul despre arta machiajului. Lucrează în domeniu de peste 7 ani și a început machiindu-se foarte des pe sine și pe prietenele sale. Interesant este că nu are studii internaționale, însă este un exemplu clar în care practica este cea mai bună școală. Dacă la început își aranja prietenele gratis, astăzi, machiajele ei ajung să coste chiar și sute de euro.

Mâna fină și experiența și-a făcut-o participând la ședințe foto ale caselor de modă, la emisiuni și prezentările de modă, acolo unde trebuia să le pregătească rapid și bine pe modele. Chiar dacă este foarte tânără, deja predă arta machiajului și are mare succes, cursanții sunt din ce în ce mai mulți.

Tânara artistă impresionează și prin proiectul lansat pe internet, în care prezintă transformările uluitoare ale clientelor sale după ședințele de machiaj. Este un adevărat profesionist în a sublinia atu-urile tenului și a ascunde neajunsurile lui: poate micșora vizual mandibula, nasul și poate transforma chipul într-unul ideal în percepția femeilor.

Uneori, femeile care au nevoie de ceva mai mult decât machiajul folosesc serviciile ei. Ele nu au suficientă încredere în ele înseși pentru a depăși unele provocări, iar Goar, ca un bun doctor, le ajută să fie cine sunt cu adevărat.

Priviți mai jos câteva din lucrările ei de necrezut, uneori chiar șocante.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook