Vlad Cazino, un brand fresh, local, care scoate în evidență umorul românesc

Vlad Cazino, un brand fresh, local, care scoate în evidență umorul românesc. Trăim vremuri în care globalizarea duce deseori la un efect de turmă cu tot mai multe branduri. Kindred Group iese însă din mulțime și lansează un brand nou de cazino care este la fel de românesc ca micii și sarmalele.

Expertiza dovedită pe piața locală de jocuri noroc, unde cel mai cunoscut brand din portofoliu, Unibet.ro, este lider pe piața pariurilor sportive online, Kindred Group a ridicat standardele din industrie. Iar atunci când promisiunea noului brand include cele mai bune jocuri, o platformă rapidă si sigură, la care se adaugă un puternic accent local, cu siguranță vă puteți aștepta la cea mai bună experiență.

Piața jocurilor de noroc din Romania este încă la început de drum, după procesul de reglementare din 2015. Tot mai mulți jucători descoperă distracția din cazinourile online. Vlad Cazino promite să ofere o experiență prietenoasă, placută, amuzantă și plină de adrenalină, fie că vorbim despre mobile sau desktop. Oferta diversă, promoțiile locale și rapiditatea tranzacțiilor fac din Vlad Cazino un pretendent la primul loc în topul preferințelor românilor.

Vlad Cazino, un brand fresh, local, care scoate în evidență umorul românesc

Odată cu lansarea Vlad Cazino, Kindred Group urmărește să iși extindă amprenta pe  piața din România cu un brand nou, fresh, local, care scoate in evidență umorul tipic românesc. Sperăm ca jucătorii noștri să se bucure din plin de distracția și atmosfera relaxată din Vlad Cazino. 

– Lucian Prisecaru, Romania Country Manager la Kindred Group.

Povestea brandului este spusă prin intermediul unor personaje savuroase, conduse de către Vlad, un vampir nonconformist care este mai interest de jocurile de sloturi decât de obișnuitele îndeletniciri vampirești. Aventurile lui Vlad cu primul cazino online din Romania vor fi povestite prin intermediul tradițiilor, obiceiurilor și folclorului românesc, adaptate la actualitatea mioritică. Umorul și interacțiunea dintre personaje vă va duce cu gândul la seriale celebre de comedie.

Aventura lui Vlad începe cu ideea genială de a aduce toată atmosfera din Las Vegas direct pe telefonul tău mobil. Urmărește evoluția primului cazino online din Romania și distrează-te alături de Vlad pentru a trăi cu adevărat visul american!

Șmecherie pe vampirie!

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook