Un autor american a intervievat 40.000 de oameni care pretindeau că sunt trimiși pe Pământ de către extratereștri

Un autor american a intervievat 40.000 de oameni care pretindeau că sunt trimiși pe Pământ de către extratereștriÎn loc de o vizită publică sau o invazie a Pământului, extratereștrii preferă să se infiltreze în omenire prin mijloace mai subtile. Contactații anilor 1950 au fost primii care ne-au spus că mulți extratereștri arată exact ca noi și își pot desfășura treburile nedetectați. Unii extratereștri sunt umanoizi sau sunt schimbatori de formă care pot apărea ca oameni atunci când se dorește. Alți extratereștri pot prelua corpurile umane sau pot împărtăși mintea noastră pentru a ne ghida comportamentul și apoi sunt oameni care își dau seama că au origini și abilități extraterestre.

Autorul american Brad Steiger a formulat un chestionar simplu în 1967 pentru a-l ajuta să intervieveze indivizi talentați paranormal. După ce l-au folosit timp de doi ani, oamenii au început să spună spontan că aveau vise și amintiri că au ajuns pe Pământ ca parte a unei unități expediționare cu mii de ani în urmă, alții se considerau supraviețuitori ai unui război interplanetar sau ființe de lumină care au devenit acum. cuprinse într-un corp fizic.

De-a lungul anilor, cu ajutorul soției sale Sherry Hansen, a dezvoltat „Chestionarul Steiger al experiențelor OZN , paranormale și mistice”. După ce a intervievat 40.000 de oameni, el a aflat că mulți oameni au vise sau amintiri de a vedea Pământul din spațiu, de a fi membru al unui echipaj OZN, de a vizita Pământul ca o Ființă de Lumină, de a vedea Pământul în vremuri preistorice, de a vedea orașe de cristal și de a primi. cunoștințe de la extratereștri la bordul unui OZN.

Brad a notat cazul unui bărbat de treizeci și doi de ani, care locuiește în Ontario, Canada, care a spus:

„Pe planeta mea natală, am fost un interpret de vise. Am fost trimis pe Pământ pentru a ajuta la pregătirea pământenilor pentru viitorul contact OZN la nivel global.

Am trăit într-un oraș al luminii, al clădirilor de cristal, unde totul era pace și armonie. Am folosit visele pentru a interpreta orice probleme de sănătate viitoare și pentru a-i ajuta pe oameni să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Am învins durerea și suferința din cauza abilităților noastre mentale și acestea sunt daruri pe care într-o zi le vom putea oferi pământenilor.”

Un alt respondent a fost un fizician Cherokee, care și-a amintit că a trăit în constelația Pleiadelor . El a spus:

„Trăim în orașe cu cupolă, cu ziduri translucide. Am putea zbura, să comunicăm cu animalele, să ne transportăm instantaneu în alte părți ale lumii noastre.

Îmi amintesc orașul nostru ca pe o culoare aurie – un loc de o mare frumusețe și calm.

Am venit cu alții de pe planeta mea pentru a ajuta Pământul să treacă prin durerile de naștere într-o comunitate intergalactică și unic. Eram membri ai meșteșugului preot în Egiptul antic; eram alchimişti în Evul Mediu; suntem oameni de știință și clerici în lumea modernă.”

Cercetătorul în răpiri John Mack a notat în cartea sa „Abducted” cazul lui Joe, în vârstă de treizeci și patru de ani, care a susținut că a avut vise ciudate și experiențe extraterestre încă din copilărie. În adolescență, și-a amintit că s-a uitat într-o oglindă când a văzut brusc un extraterestru privindu-l. Avea o piele verde sau cenușie neruoasă și denivelată, cu un cap mic rotund pe un gât subțire.

Sub hipnoză, el a povestit despre lupta lui între a fi uman și extraterestru. În amintirile sale de răpiri, el și-a amintit că avea o identitate extraterestră, „Orion”. În această manifestare umanoidă, avea aproape opt picioare înălțime, dar credea că se poate scurta dacă dorea. În această stare, a întreținut relații sexuale cu o femeie extraterestră pe nume Adriana.

În cartea ei „Earth Angels: A Pocket Guide for Incarnated Angels, Elementals, Star people, Walk-Ins, and Wizards”, Doreen Virtue a remarcat cazul lui Mary Kay:

„Prin vizualizare ghidată, am fost dus într-o excursie pentru a-mi găsi casa. Isus a venit ca ghid al meu. Am intrat adânc în pământ, apoi, dintr-o dată, am fost sus pe cer. Am ajuns la o stea cu adevărat strălucitoare, atât de strălucitoare încât nu puteam vedea pe nimeni. Acolo, am simțit dragostea pe care o căutasem toată viața. Când am întrebat unde sunt, am auzit imediat cuvântul, Sirius… și nu mai auzisem niciodată acel cuvânt sau despre acea stea înainte.”

A doua zi după ce a fost martoră la un OZN în apropiere de Jacksonville, SUA, Lydia Stalnaker a devenit brusc psihică. Sub regresie hipnotică, ea și-a amintit că a fost în interiorul unui OZN unde a fost legată cap la cap cu o altă femeie pe o masă de operație. Aceasta s-a învârtit în jurul minții ei fuzionate cu mintea celeilalte persoane. Aceasta s-a dovedit a fi mintea unei femei extraterestre numită Antron.

Antron are mii de ani și trăiește într-un tub de sticlă la bordul unei nave spațiale care este aproape de Pământ. Ea a venit de pe o planetă verde care are doi sori într-o altă galaxie de la noi. Prin Lydia, ea a explicat că:

„Omul a fost aici inițial, la început, așa cum suntem noi. El a fost construit să trăiască pentru totdeauna, dar a eșuat și acum am ajuns să luăm oamenii care au ales din propria lor voință să trăiască corect. Ei vor fi recolonizați pentru a trăi ca la începutul original. Suntem trimiși să facem această treabă.”

Extratereștrii dintre noi sunt de multe tipuri și origini diferite. Acestea variază de la extratereștri care arată ca noi până la cei care iau în mod deliberat forma noastră pentru a ne păcăli.

Există oameni care cred că sunt înrudiți genetic cu extratereștri sau că își împărtășesc corpul cu o prezență extraterestră sau că, în esență, au un suflet sau un spirit străin în centrul ființei lor.

Privind poveștile Oamenilor Stelelor, se pare că majoritatea dintre ei au o experiență OZN în copilărie, urmată de o viață întreagă de vise, amintiri și întâlniri legate de OZN-uri. De asemenea, sunt predispuși să aibă abilități psihice și experiențe paranormale. Credințele lor le modelează viziunea asupra vieții pe Pământ și încearcă să trăiască în armonie cu semenii lor și cu mediul înconjurător. Mulți cred că sunt aici cu scopul de a ajuta omenirea să evolueze la un nivel superior de spiritualitate și pentru a ne avertiza că Pământul este în pragul distrugerii dacă nu ne redresăm căile.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook