NASA a văzut un OZN apropiindu-se de un astronaut rus pe ISS

NASA a văzut un OZN apropiindu-se de un astronaut rus pe ISS. Un caz neobișnuit, care conform ufologilor confirmă existența extratereștrilor, a avut loc în timpul uneia dintre plimbările în spațiu ale astronautului rus pe ISS . În timpul emisiunii care a fost condusă de NASA, s-a auzit discursul astronautului. Cu toate acestea, a fost întrerupt brusc de oficialii de la sol când a început să vorbească despre apropierea unui obiect ciudat din apropierea stației.

După ce a analizat videoclipul filmat de NASA, expertul în OZN-uri Scott S. Waring a ajuns la concluzia că NASA este conștientă de existența extratereștrilor și o ascunde publicului. Așadar, în cadrele împușcăturii a văzut trei nave extraterestre care au zburat deasupra stației. În plus, el indică o conversație ciudată care a avut loc în acel moment între cosmonautul rus și ofițerul serviciilor terestre ale NASA.

Conversația a decurs fără probleme, dar în momentul în care astronautul a rostit cuvântul „navă”, a fost întrerupt brusc cu cuvintele „copiați totul” de pe Pământ. Potrivit lui Waring, un angajat al NASA de pe Pământ observase un OZN care se apropie înaintea lui de la o cameră care transmite în direct de la stație, așa că a reușit să-l întrerupă pe astronaut. Cu toate acestea, potrivit lui Waring, astronautul a reușit să spună principalul lucru – „nava”.

n plus, după cum spune expertul, un videoclip clar devine brusc neclar exact în momentul în care extratereștrii apar lângă stație. Potrivit acestuia, acesta este un fenomen binecunoscut, apariția OZN-urilor provoacă adesea interferențe în echipament.

Ceea ce s-a întâmplat pe ISS, Waring consideră că este o dovadă de 100% a existenței extratereștrilor. El crede că NASA și Rusia ascund în mod intenționat faptul că navele lor spațiale se apropie constant de ISS. Cu toate acestea, scepticii au reacţionat deja la acuzaţiile expertului. Potrivit acestora, nu există nimic neobișnuit în cadrele NASA. Obiectele pe care Waring le-a luat pentru nave sunt mici asteroizi și bucăți de gheață.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook