Model de avion găsit într-un mormânt egiptean

Model de avion găsit într-un mormânt egiptean.

O barcă găsită dezasamblată sub marea piramidă, despre care se spunea odată că plutise prin cer. Deși ideea fizică a acestei nave care zboară este un salt prea departe pentru unii, există, de fapt, un artefact care există, găsit în 1898 în timpul unei săpături a Pa-di-Imen 𝑇𝑜𝑚𝑏 din Saqqara, Egipt, pe care îl puteți găsi. un pic mai practic conceput pentru zborul prin cerul egiptean.

Deși în ultimul secol au apărut numeroase surse care acuză autoritățile egiptene că au ascuns descoperirea vimanelor, mașini zburătoare antice, în piramidele din Giza, artefactul nostru menționat pare să fi strecurat prin această plasă de secret.

Se pare că acest artefact ar fi fost într-adevăr filtrat prin plasa de securitate a paradigmei publice. Se pare că și-a pierdut planul de coadă și este cunoscută drept pasărea Saqqara. Acum este în mare măsură considerat de mulți că a fost o replică a unei nave zburătoare antice, mai precis, un planor.

Inspirată de zborul unei păsări, aripa fixă ​​de pe spate este perfect înclinată pentru a crea portanță. Medicul egiptean, arheologul, parapsihologul și radiestezistul Khalil Messiha au ajuns la concluzia că egiptenii antici au dezvoltat primul avion.

El a scris mai multe lucrări convingătoare și acceptate din punct de vedere academic în jurul păsării Saqqara și dovezile susținătoare care sugerează că era într-adevăr o replică în miniatură a unei nave zburătoare mai mari, construită fin, construită cândva pentru utilizarea unui faraon. În mod previzibil, el a experimentat o ostilitate considerabilă în ceea ce privește expunerea dovezilor sale.

Un efort deosebit a fost întreprins de un personaj cunoscut sub numele de Martin Gregorie, un constructor și proiectant de planoare de zbor liber. A construit o replică a păsării Saqqara din lemn de balsa. După ce a testat această replică, Gregorie a ajuns la concluzia că pasărea Saqqara nu a zburat niciodată.

El le-a spus părților interesate că a fost total instabil în zbor… Chiar și după ce a fost montat un avion de coadă, el a susținut că performanța planorului a fost dezamăgitoare. El a concluzionat că pasărea Saqqara a fost probabil făcută ca o jucărie pentru copii sau ca o giruetă.

Această încercare clară de a suprima adevărul, totuși, a eșuat, iar de atunci s-a dovedit că Martin a mințit cu privire la abilitățile planorului. Întrebarea este de ce a mințit.

Potrivit fiului lui Messiha, Dawoud Khalil Messiha, un arhitect de succes care a continuat, din fericire, munca tatălui său, sugestia lui Gregorie că pasărea Saqqara ar fi o giruetă este imposibilă din cauza lipsei de marcaje sau a oricăror găuri de pe model care ar servi drept un mijloc de a o atârna.

În plus, și cel mai important, expertul în aerodinamică Simon Sanderson a testat un model replică într-un tunel de vânt fără plan de coadă și a descoperit că producea „de patru ori greutatea proprie a planorului în lift”.

La Universitatea Liverpool, Sanderson a supus-o apoi unui alt tunel de vânt mai puternic, de data aceasta după ce a adăugat coada lipsă. El a declarat că Pasărea Saqqara a zburat destul de bine, în mod clar spre supărarea anumitor oameni care probabil regretă acum că nu au capturat întregul artefact în urmă cu câțiva ani, mai degrabă decât doar planul de coadă.

La peste 2.000 de ani după ce egiptenii antici au sculptat această pasăre misterioasă, tehnologia modernă a dovedit fără îndoială că, la dimensiunea maximă, ar fi putut într-adevăr să zboare odată prin cerul egiptean.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook