Fiorentina își scoate la vânzare atacantul Dusan Vlahovic

Fiorentina își scoate la vânzare atacantul Dusan Vlahovic și asta ar trebui să sune bine la urechile fanilor lui Arsenal și Manchester City.

Ambii giganți din Premier League vor licita pentru atacantul sârb în ianuarie, după un început de sezon 2021-2022, în care sârbul de 22 de ani a marcat 16 goluri în 18 meciuri pentru Viola.

Desigur, astfel de performanțe au atras atenția unor mari cluburi europene, iar contractul lui Vlahovic expiră în 2023, așa că Fiorentina ar trebui să profite de acest lucru în ianuarie sau în vara lui 2022.

Sâmbătă, Hertha Berlin a confirmat că atacantul Krzysztof Piatek a fost împrumutat la Fiorentina, cu opțiune de cumpărare. Achiziția lui Piatek, dacă se va întâmpla, sugerează că Fiorentina ar avea un înlocuitor pe termen lung pentru Vlahovic și ar lua în considerare vânzarea atacantului în săptămânile următoare.

Cine mai este interesat de Vlahovic?

O mulțime de mai mari cluburi din Europa sunt interesate să-l semneze pe Vlahovic. Vara trecută, două cluburi au și făcut o ofertă pentru sârb. Acestea au fost Atletico Madrid și Tottenham iar Arsenal și Man City au întrebat de el.

Interesul lui Tottenham și Arsenal a crescut de atunci și ambele ar putea face oferte oficiale luna aceasta. Spurs îl văd pe Vlahovic nu doar ca un succesor pe termen lung al lui Harry Kane, dar cred că poate juca și alături de englez.

Arsenal vrea ca Vlahovic să fie noul lor număr 9, având în vedere că Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette ar trebui să plece amândoi în acest an.

Se spune că Vlahovic este interesat să se alăture lui Tottenham, deoarece crede că Antonio Conte este managerul perfect pentru el, dar nu este pasionat de Arsenal.

Juventus îl are și ea pe Vlahovic în fruntea listei lor scurte în căutarea unui nou atacant. Însă bianconerii nu își pot permite să plătească o taxă de transfer direct, cu siguranță nu în ianuarie, ceea ce înseamnă că au rămas cu speranța că Vlahovic va dori să li se alăture la vară.

Man City este cu ochii pe evoluțiile sârbului deoarece încă doresc să mai semneze un număr natural în acest an, în ciuda formei lor incredibile.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook