Daniel Graovac este al șaselea jucător transferat de CFR Cluj

Daniel Graovac este al șaselea jucător transferat de CFR Cluj. Ardelenii s-au despărțit recent de fundașul central Paulo Vinicius, și aveau nevoie de un înlocuitor. Daniel Graovac este un fundaș central din Bosnia și Herțegovina, care a jucat în ultimele două sezoane la Astra Giurgiu.

Deşi la finalul campionatului a anunţat că nu va mai rămâne la CFR, Giedrius Arlauskis ar putea continua în Gruia. El soseşte luni în cantonamentul din Austria şi sunt şanse mari să semneze un nou contract. Portarul lituanian de 33 de ani revenise la Cluj în luna martie după ce se despărţise de Al Shabab, din Arabia Saudită. Arlauskis a câştigat de 4 ori campionatul cu formaţia ardeleană.

Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio și William Soares sunt jucătorii care și-au încheiat raporturile contractuale cu CFR Cluj.

Daniel Graovac este al șaselea jucător transferat de CFR Cluj, în această vară, după Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Daniel Paraschiv și Denis Rusu.

CFR Cluj rămâne neînvinsă și după al doilea amical al verii din cantonamentul din Austria – a fost 1-1 în partida cu Ludogorets. În primul amical, CFR se impusese cu 4-0 în fața austriecilor de la FC Wels.

După al doilea meci de pregătire, Marius Șumudică spunea: ˝Cu încă două transferuri care sunt în discuție cu domnul președinte cu siguranță CFR -ul va arăta ok și sper din tot sufletul să-i facem fericiți pe suporterii noștri. Vrem să trecem de primul tur, să ne continuăm aventura europeană.˝

Iată că după această declarație a venit fundașul central Daniel Graovac și este așteptat portarul Giedrius Arlauskis, dar este posibil să mai apară și alte surprize în lotul campioanei României.

Lasă un răspuns