Ce fac femeile pentru a atrage bărbații

Se pare că aparițiile feminine sunt apreciate foarte subiectiv: la unii bărbați le plac femeile plinuțe, alții preferă fetele filiforme, iar la alții nu le pasă de formă, dar acordă atenție altor lucruri. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că există multe lucruri subliminale despre aparențele feminine pe care oamenii le observă inconștient.

Diferite teme de cercetare au fost realizate de diverși oameni de știință din mai multe țări, la aceste studii participând mii de bărbați și femei.

Bright Side a combinat toate datele pe care oamenii de știință le-au strâns și au identificat cele mai importante lucruri pe care le fac femeile ca să atragă bărbații.

 

1. Vocea și modalitatea de a vorbi

La început, oamenii de știință au descoperit că bărbații preferă femeile care au o voce „feminină” pronunțată. Marilyn Monroe este un exemplu excelent al vocii ideale. Glasul cel mai puțin atractiv este o voce stridentă precum cea a lui Kim Kardashian și a lui Ellen Page.

Acest lucru se datorează faptului că vocile feminine ridicate sunt asociate cu tinerii, ceea ce echivalează cu atractivitatea. Femeile mai în vârstă au adesea voci sclipitoare.

O altă cercetare a arătat că bărbații preferă femeile care vorbesc în mod similar cu ale lor. Este vorba despre felul în care se pronunță anumite cuvinte și scrisori, ritmul vorbelor și alte detalii.

 

2. Înălțimea

 

Probabil că toată lumea știe că majoritatea bărbaților preferă femeile mai scunde decât ei înșiși. Diferența de înălțime poate fi mai mică de 15-20 de centimetri.

Cu toate acestea, există o mulțime de bărbați a căror înălțime este mai mică decât media. Deci, în timp ce bărbații înalți încearcă să găsească fete mai scunde, bărbații scunzi caută femei cu o înălțime similară.

3. Vârsta

Deseori vedem cupluri în care bărbații sunt mai în vârstă decât femeile. Și se pare că majoritatea cuplurilor sunt așa. Cu toate acestea, există exemple foarte importante de cupluri în care femeia este mai în vârstă.

Oamenii de stiință au descoperit că bărbații cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani preferă femei între 24 și 25 de ani ca parteneri sexuali. Acest lucru se datorează faptului că la această vârstă, o femeie va deveni mai probabil o mamă și în acest caz, nu contează dacă un bărbat sau o femeie chiar se gândesc la copiiBărbații care au avut contacte sexuale cu femei între 24 și 26 de ani au avut mai mulți copii decât alți bărbați.

Bărbații care sunt mai în vârstă de 30 de ani și care aleg femeile mai în vârstă decât ei înșiși nu pot fi explicați prin această teorie. Probabil, în acest caz, trebuie să căutăm mai multe motive și motivații psihologice. Sau poate ar trebui să ținem cont de faptul că nu există situații în care bărbații aleg femeile pe baza unui singur criteriu de atractivitate.

4. Culoarea ochilor

Oamenii de știință de la Universitatea din Tromso, Norvegia, susțin că bărbații cu ochi albaștri preferă femeile cu ochi albastri. Potrivit cercetătorilor, aceasta se datorează faptului că, culoarea ochilor viitorului copil ajută să înțeleagă dacă alegerea a fost corectă.

Bărbații cu ochi verzi și maro nu au tendința de a prefera femeile cu ochi albaștri.

Desigur, preferințele oamenilor cu ochi albaștri par destul de logice dar, de fapt, chiar dacă ambii părinți au ochi albaștri, ar putea avea un copil cu ochii maro.

 

5. Machiajul

O cercetarea din anul 2014 susține că bărbații preferă femeile care folosesc machiaj moderat. Cel mai ciudat lucru este că femeile nu prea doresc să aibă machiaj foarte luminos, dar sunt de acord că bărbaților așa le place și își fac un astfel de machiaj destul de des.

Astfel, femeile care își fac un machiaj foarte luminos ar putea respinge bărbații pe care încearcă să îi atragă. Nu uitați de acest lucru și alegeți machiajul cu înțelepciune.

6. Raportul talie-șold

Doctorul Cary Fitzgerald, psiholog de la Universitatea South Carolina din Beaufort împreună cu colegii ei au realizat un studiu și au ajuns la concluzia că bărbații remarcă mai repede femeile care au un raport „ideal” pentru talie-șold. Aceste femei sunt considerate cele mai atractive.

Potrivit cercetării, rația ideală pentru talie față de șold este de aproximativ 0,7 . Este foarte ușor să calculați: măsurați talia și șoldurile, apoi împărțiți circumferința taliei la circumferința șoldurilor.

Potrivit specialiștilor, modele precum Kate Moss și Kelly Brook și actrițe precum Marylin Monroe și Jessica Alba au raportul ideal talie-șold, în ciuda faptului că au forme de corp complet diferite.

 

 

7. Inelele limbale

Aspectul culorii ochilor nu poate fi foarte clar, dar inelele limbale sunt foarte simple.

Inelul limbal este inelul întunecat din jurul irisului. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că inelele largi atrag mai mult bărbații. Poate că acest lucru se datorează faptului că femeile mai tinere au inele limbale largi, dar și femeile mai în vârstă, care încă mai au inele largi, sunt foarte atractive pentru bărbați.

8. Culoarea părului

Oamenii de știință din Franța au efectuat cercetări care au arătat care sunt femeile invitate mai des la dans în cluburile de noapte: blondele, cele cu părul brun sau roșcatele.

Concluzia a fost că bărbații invită blondele mai des decât altele. Locul al doilea a fost luat de brunete iar femeile cu părul roșcat erau cele mai puțin atractive pentru bărbați.

Oamenii de știință au crezut că acest lucru nu se datorează culorii însăși, ci cât de bine arată culoarea părului împreună cu culoarea pielii. Concluzia a fost că, culoarea pielii majorității femeilor cu părul roșu a fost considerată cea mai puțin atractivă din opt culori ale pielii.

 

 

9. Lungimea picioarelor

Psihologul clinician Leon Zeltzer a studiat câteva lucrări de cercetare și multe forumuri on-line pentru a afla ce lungime a picioarelor este mai atractivă pentru bărbați. El a ajuns la concluzia că bărbații preferă femeile cu picioare mai lungi. Această afirmație nu contravine părții despre bărbații cărora le plac femeile cu picioare mai scurte.

Acest lucru este valabil pentru că bărbațiilor le place atunci când picioarele femeilor sunt lungi față de corpul ei. Deci, nu trebuie să aveți picioare super-lungi pentru a atrage un bărbat, contează cu adevărat contrastul lor cu restul corpului.

10. Curbura lombară

Curbura lombară este un alt standard universal al frumuseții feminine care este construit în creierul masculin datorită evoluției. În medie, unghiul dintre spate și fese ar trebui să fie de aproximativ 45,5 °. Această curbură este considerată a fi cea mai atractivă pentru bărbați.

Acest lucru se datorează faptului că în trecut această curbură permitea femeilor să nu sufere de dureri de spate în timpul sarcinii. Desigur, multe femei gravide suferă de dureri de spate, dar femeile care nu au „curbura dreaptă” sunt mai susceptibile la dureri.

 

Trebuie să vă amintiți întotdeauna că aspectul nu este singurul lucru care îi interesează pe oameni. Există, de asemenea, o frumusețe interioară și credem cu tărie că fiecare femeie este atractivă în felul ei unic. În plus, studiile au arătat că există mulți bărbați diferiți de majoritate. Deci, nu vă temeți dacă vă aflați în afara tiparelor, este important să vă folosiți de late avantaje într-un mod inteligent.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook