Barca admite că încă nu îl poate înregistra pe Ferran Torres

Barca admite că încă nu îl poate înregistra pe Ferran Torres, acesta ar putea fi nevoit să mai aștepte puțin înainte de a putea juca pentru club datorită complicațiilor legate de legitimarea lui în curs.

Semnat pentru 55 de milioane de euro (plus 10 milioane de euro în plus în potențiale bonusuri) de la Manchester City la începutul ferestrei de transfer din ianuarie, el nu ar fi putut să-și facă debutul sâmbătă în egalul cu Granada, 1-1, chiar dacă nu ar fi fost lovit de o infecție cu Covid-19.

Barcelona trebuie să facă loc pe statul de plată pentru a permite legitimarea atacantului, la fel cum trebuie să-i facă loc pentru a semna lui Dani Alves, sosit ca jucător liber.

Descărcarea lui Philippe Coutinho împrumutat la Aston Villa a eliberat o parte din bugetul acestora, dar clubul a recunoscut acum că nu este insuficient. La urma urmei, echipa din Premier League nu va plăti întregul salariu al starului brazilian, iar Barca încă se așteaptă să plătească o notă de 4 milioane de euro pentru fostul om de la Liverpool și Inter până la sfârșitul sezonului.

Directorul sportiv Mateu Alemany a recunoscut: „Cu Coutinho plecat, nu avem suficient fair play financiar pentru a-l înregistra pe Ferran Torres, dar avem alte operațiuni în desfășurare”.

Ce opțiuni are Barcelona în acest moment?

Una dintre operațiunile aflate în desfășurare ale Barcelonei este aceea de a-l determina pe Ousmane Dembele să semneze un nou contract, care ar include o reducere de salariu dar din contră, vedeta Franței pare dornică de o creștere semnificativă a salariului.

Există totuși și alți jucători marginali care ar putea fi mutați mai departe. Primul dintre aceștia este Samuel Umtiti, care are un salariu mare și care a fost marginalizat de luni de zile din cauza accidentărilor și a lipsei de formă, fiind posibilă o mutare la Newcastle.

Discuțiile despre părăsirea clubului de către Frenkie de Jong, între timp, s-au liniștit. O soluție va fi găsită deoarece ar fi o umilință pentru Barcelona să cheltuiască atât de mult pe Ferran Torres și el să stea o jumătate de sezon în tribună.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook