Astronauții străini antici au creat oameni spun dovezile din textele sumeriene

Astronauții străini antici au creat oameni spun dovezile din textele sumeriene. Timp de zeci de ani, mulți autori și cercetători s-au inspirat de ideea că rasa umană a fost creată de Ancient Aliens. Și în timp ce știința curentă crede că acest lucru este doar ridicol, au fost găsite nenumărate dovezi pe tot globul care susțin teoria antică extraterestră. Poate cea mai importantă legătură dintre ascensiunea civilizației și ființele extraterestre poate fi găsită în istorie, scrisă în manuscrise antice și tăblițe de lut care au supraviețuit de mii de ani.

De exemplu, Lista Regelui Sumerian Antic  , care descrie regii, care au domnit peste Pământ timp de un total de 241.200 de ani de la regalitatea inițială, „ coborâseră din cer ”. Tableta de lut a acestui text unic este veche de 4.000 de ani și a fost găsită de savantul germano-american Hermann Hilprecht la începutul secolului al XX-lea. Hilprecht a găsit cel puțin 18 astfel de tăblițe cuneiforme (c. 2017-1794 î.Hr.). Nu erau identici, dar împărtășeau informațiile despre care se crede că au fost luate dintr-o singură sursă a istoriei sumeriene. Există mai mult de o duzină de copii ale Listei regilor sumerieni găsite în Babilon, Susa și Asiria și Biblioteca Regală din Ninive din secolul al VII-lea î.Hr.

Fostul astronaut Apollo a susținut că astronauții străini antici au creat oameni, dovezi în textele sumeriene
Lista Regelui Sumerian Antic.

Din păcate, oamenii de știință de masă au refuzat să creadă că tot ce este scris pe lista Regelui Sumerian este real, spunând că lista este un amestec de relatări preistorice și mitologice care vorbește despre zeii care au domnit asupra pământului, bucurându-se de domnii neplauzibil de lungi.

Dacă ne uităm la alte culturi antice, cum ar fi mezoamericană, vom afla cum cartea sacră a anticilor Maya,  Popol Vuh  , descrie ființele care au creat omenirea.

Potrivit  Living Maya Time , „ The Popol Vuh, adică „Cartea comunității”, relatează relatarea creației Maya, poveștile Gemenilor Eroi și genealogiile și drepturile pământului K’iche. În această poveste, Creatorii, Heart of Sky și alte șase zeități, inclusiv șarpele cu pene, au vrut să creeze ființe umane cu inimi și minți care să poată „păstra zilele”. Dar primele lor încercări au eșuat. Când aceste zeități au creat în sfârșit oameni din porumb galben și alb care puteau vorbi, au fost mulțumiți. Într-un alt ciclu epic al poveștii, Lordii Morții din Underworld îi cheamă pe Gemenii Eroi să joace un joc cu minge important în care Gemenii își înving adversarii. Gemenii s-au ridicat în ceruri și au devenit Soare și Lună. Prin acțiunile lor, Gemenii Eroi au pregătit calea pentru plantarea porumbului, pentru ca ființele umane să trăiască pe Pământ și pentru a Patra Creație a Maya.”

Fostul astronaut Apollo a susținut că astronauții străini antici au creat oameni, dovezi în textele sumeriene
Popol Vuh

Și, în timp ce aceste texte antice menționate mai sus sunt extraordinare, poate, chiar mai mult sunt nenumăratele artefacte care au fost găsite împrăștiate pe tot globul, înfățișând ființe ciudat de asemănătoare cu astronauții din zilele noastre.

Și în timp ce vorbea despre astronauți, Al Worden, un fost astronaut și membru al misiunii Apollo 15, a avut ceva fascinant de spus despre viața extraterestră, în timp ce vorbea într-un interviu pentru Good Morning Britain.

Al Worden a fost un astronaut și inginer american care a fost pilotul modulului de comandă pentru misiunea lunară Apollo 15 în 1971. El este unul dintre cei 24 de oameni care au zburat pe Lună. Fostul astronaut a fost, de asemenea, inclus în Cartea Recordurilor Guinness drept „ Cea mai izolată ființă umană ” în timpul petrecut singur în Modulul de Comandă Endeavour. El credea că oamenii sunt descendenții extratereștrilor antici.

În 2017, la o emisiune TV britanică „ Good Morning Britain ”, el a dat un răspuns șocant când o gazdă a întrebat de ce să cheltuiască mulți bani în misiuni spațiale atunci când există o mulțime de probleme pe Pământ. A fost întrebat dacă credea că extratereștrii sunt adevărați. Probabil că răspunsul i-a surprins pe toți cei care urmăreau interviul.

Fostul membru Apollo 15 a spus că extratereștrii nu numai că sunt adevărați, dar au venit pe Pământ în depărtare și au creat civilizația noastră și, dacă dorim să căutăm dovezi, tot ce trebuia să facem era să ne uităm la literatura antică sumeriană.

„Noi suntem extratereștrii, dar credem doar că sunt altcineva. Dar noi suntem cei care au venit din altă parte, pentru că altcineva trebuia să supraviețuiască, și s-au urcat în nave spațială, apoi au venit aici și au aterizat și au început civilizația aici. Și dacă nu mă crezi, du-te și ia cărți despre sumerienii antici și vezi ce au de spus. Vă vor spune imediat,” a adăugat Worden. A murit pe 18 martie 2020.

Potrivit cuvintelor sale, el era credinciosul ferm al vechilor scripturi sumeriene. Ei dezvăluie că oamenii și zeii obișnuiau să trăiască împreună, în timp ce oamenii erau slujitorii zeilor și fiecare oraș sumerian era păzit de propriul zeu. Cea mai veche înregistrare a unui mit al creației sumeriene poate fi găsită într-o tăbliță excavată în Nippur, un oraș antic sumerian din Mesopotamia, în 1893.

Conform tăblițelor cuneiforme, Pământul a fost condus de zei asemănătoare oamenilor la început. Când au ajuns pe Pământ, l-au făcut locuibil prin truda solului și extragerea mineralelor. În plus, textul a menționat revolta dintre zei și muncitorii lor.

„Când zeii, ca oamenii, au suportat munca și au suferit plăți, truda zeilor a fost mare, munca grea, suferința a fost mare.”

Se spune că înainte de oameni, Anunnaki (un grup de zeități ale vechilor sumerieni, akkadieni, asirieni și babilonieni) foloseau Igigi (uneori ortografiat și „ Igigu ”), tânăra generație a vechilor zei astronauți ca slujitori ai lor la mine de aur. pe Pământ, dar mai târziu, au fost înlocuiți de oameni când s-au răzvrătit împotriva Annunaki. Pentru vechii mesopotamieni, raiul este împărțit în trei cupole. Cupola cea mai de jos a cerului era casa stelelor, iar cupola din mijloc era casa Igigilor, zeii mai tineri. Cea mai înaltă și exterioară cupolă a cerului a fost personificată ca An, zeul cerului.

Susținând declarația lui Al Worden,  dr. Ellis Silver , autorul cărții „ Oamenii nu sunt de pe Pământ: o evaluare științifică a dovezilor ”, are o convingere puternică că viața pe pământ a fost declanșată de extratereștri cu mii de ani în urmă.

Potrivit lui, oamenii ar fi trebuit să devină cea mai puternică rasă din univers, dar corpul muritor nu a reușit să prospere în mediul Pământului, poate fi ușor afectat de lumina soarelui, dezastre naturale și boli. El a spus: „Se presupune că omenirea este cea mai dezvoltată specie de pe planetă, dar este surprinzător de nepotrivită și prost echipată pentru mediul Pământului: afectată de lumina soarelui, o antipatie puternică pentru alimentele naturale, rate ridicol de mari ale bolilor cronice și multe altele. ”

Dr. Ellis a concluzionat că omenirea nu provine din acea tulpină particulară de viață, ci a evoluat în altă parte și a fost transportată pe Pământ (ca Homo sapiens complet evoluat) între 60.000 și 200.000 de ani în urmă.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook