Arheologii au descoperit o mască extraterestră veche de 6.000 de ani

Arheologii au descoperit o mască extraterestră veche de 6.000 de ani.

Mii de oameni sunt uniți de credința că lumea și universul nostru este mai mult decât ceea ce suntem informați. Vorbim despre teoria antică a astronauților, care se rezumă la un singur lucru: tehnologia neînțeleasă.

În timp ce problema extratereștrilor, în special a contactului cu extratereștrii și a prezenței acestora pe Pământ, a generat deseori ridicol și acuzații de pseudoștiință, adevărul este că există medici, politicieni și militari, foști angajați ai NASA care sunt convinși că cunoștințele noastre au fost moștenite. de civilizații extraterestre care ne-au vizitat în trecut.

Mai mult, avem dovezi ale existenței unei tehnologii antice în trecutul îndepărtat. Piramidele Egiptului sau Machu Picchu ar putea fi dovada contactului extraterestre cu locuitorii Pământului și tehnologia lor împărtășită cu societățile mai puțin avansate. De-a lungul anilor au fost descoperite numeroase artefacte și, din nou, avem o altă reprezentare antică a ființelor extraterestre găsite în Bulgaria, masca extraterestră veche de 6000 de ani.

Mască extraterestră veche de 6000 de ani

O figură preistorică ciudată, lipsită de gură, dar cu trăsături umane și animale și ciudat de asemănătoare cu un extraterestru, datând de la sfârșitul mileniului al V-lea î.Hr., a fost descoperită în timpul ultimelor săpături arheologice din așezarea Solnitsata, lângă orașul Provadia, nord-estul Bulgariei.

Potrivit site-ului „Arheology in Bulgaria”, „masca a fost găsită de o echipă arheologică condusă de profesorul Vasily Nikolov, care a comparat acest obiect cu un extraterestru într-un costum spațial.

Din punct de vedere vizual, această mască ciudată preistorică arată ca un extraterestru descris în filmele științifico-fantastice. Așezarea Solnitsata, numită și „Gara de sare”, este cunoscută drept cel mai vechi oraș din Europa.

Potrivit arheologilor, figura datează din perioada Eneoliticului târziu. Adică a fost creat în jurul anului 4000 î.Hr. Experții au apreciat-o deja drept una dintre cele mai impresionante descoperiri făcute în timpul ultimelor săpături de la așezarea.

Cu toate acestea, această mască cu greu ar fi primit atât de multă atenție dacă nu ar fi aspectul său intrigant. Se vede in imagini. Figura are o formă triunghiulară aproape regulată. Partea din față a măștii extraterestre iese înainte în relief, iar spatele este, parcă, apăsat spre interior. Ambele colțuri ale vârfului acestei măști ciudate preistorice au proiecții scurte.

Potrivit experților, acestea pot fi urechi stilizate. S-au găsit mici găuri în urechi. O ipoteză este că un fir a fost trecut prin ele pentru a masca fața.

Cu toate acestea, se presupune, de asemenea, că nu era o mască, ci mai degrabă o figură sau o amuletă purtată pe piept și asociată cu venerarea soarelui. Arheologii notează că trăsăturile faciale descrise pe artefact au fost sculptate, iar unele zone au fost lustruite.

„Fața are sprâncene, un nas curbat și ochi eliptici”, „Artefactul este cel mai probabil un simbol de statut atârnat de pieptul unei persoane demne de el.”

Creatorul măștii extraterestre s-a concentrat asupra ochilor, dându-le o formă neobișnuită și dimensiuni mari și dungile verticale lustruite dedesubt.

Încă o dată, ne-am confruntat cu acele descoperiri care ar putea dezvălui adevărul despre existența noastră în univers. Totuși, din păcate, ne regăsim din nou cu explicațiile definitive, care sunt pur și simplu reprezentări ale credinței acelor popoare antice în magie sau spiritualitate. Se pare că fiecare dintre noi va trebui să tragă concluziile.

Ce părere ai despre mască enigmatică? Este aceasta o nouă dovadă pentru astronauții antici?

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook