Apple organizează evenimentul de toamnă pe 15 septembrie: Time Flies

Apple organizează un eveniment online pe 15 septembrie, la care va prezenta noi produse, dar iPhone-urile ar putea veni mai târziu, relatează CNBC. În timpul evenimentului, este posibil ca Apple să prezinte Apple Watch Serie 6, o versiune actualizată a iPad Air şi alte produse. Apple nu a furnizat detalii suplimentare, dar probabil va transmite evenimentul online, aşa cum se întâmplă de obicei.

Analiştii se aşteaptă ca Apple să anunţe Apple Watch Serie 6. Cel mai recent software watchOS 7 susţine urmărirea somnului şi va fi disponibil pentru ceasurile Apple actuale, dar sunt aşteptate şi alte funcţii. Zvonurile au sugerat că ceasul va măsura şi saturaţia oxigenului în sânge. Anul trecut, Apple a scăzut preţul modelului Serie 3 şi a făcut ca versiunea de bază a Apple Watch să fie mai accesibilă, relatează news.ro

Apple ar putea face acelaşi lucru anul acesta, scăzând costul modelului Serie 5 şi introducându-l ca o opţiune mai accesibilă faţă de noul Apple Watch Serie 6.

Apple ar urma să prezinte în această toamnă şi un nou iPad Air care seamănă mai mult cu un iPad Pro, cu un ecran edge to edge. Dar este posibil ca Apple să păstreze acest dispozitiv pentru un eveniment din octombrie, aşa cum a făcut în 2018, când a anunţat iPad-uri şi MacBook-uri noi.

Apple se pregăteşte, de asemenea, să lanseze un pachet de servicii, numit în prezent ”Apple One”. Pachetul premium va include Apple Music şi Apple TV +, dar oamenii vor putea comanda şi în alte servicii, cum ar fi serviciul de jocuri Apple Arcade şi Apple News +, care oferă acces la mai multe publicaţii de ştiri. Apple ar putea introduce, de asemenea, noi servicii de streaming pentru antrenament, ca un alt pachet de abonamente, potrivit Bloomberg.

Apple urmează probabil să anunţe patru noi iPhone-uri în acest an – două modele ”obişnuite” de iPhone 12 şi două modele de iPhone 12 Pro, cu designuri noi care includ margini mai ascuţite în jurul colţurilor. Acestea ar putea veni la câteva săptămâni după acest eveniment. Pentru referinţă, noul design va fi similar cu iPhone 4 din 2010, potrivit analistului TF International Securities, Ming-Chi Kuo, un analist Apple important. Dimensiunile ecranului includ un model de 5,4 inci, două cu ecrane de 6,1 inci şi un model mare cu un ecran de 6,7 inci, potrivit lui Kuo, care a mai spus că Apple nu va include căşti sau încărcător în cutie dar noile modele de iPhone vor fi compatibile cu reţelele de nouă generaţie 5G, deşi încă nu este clar care modele vor suporta şi cea mai rapidă, dar limitată gamă, mmWave 5G.

Bloomberg a scris în aprilie că modelele iPhone 12 Pro vor avea trei camere şi un nou senzor 3D care ajută la aplicaţiile de realitate augmentată. Acest senzor a fost lansat pentru prima dată la ultimele modele iPad Pro, la începutul acestui an.

 

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook