888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online

888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online, timp de un deceniu. Grupul 888 este accesibil de pe piaţa de jocuri online din România prin intermediul site-ului web 888.ro. Suntem un lider al inovaţiilor în industria jocurilor, oferind jucătorilor noştri o experienţă de joc distractivă şi sigură.

Misiunea noastră

Misiunea grupului 888 este de a se asigura că jucătorii beneficiază de cea mai bună experienţă online de divertisment, inclusiv bonusuri mari şi promoţii fantastice, concepute în mod special pentru jucătorii români. 888 deţine o licenţă oficială de jocuri, emisă de către autoritățile naţionale şi oferă un mediu de joc care aderă la principiile jocului responsabil.

Grupul 888 este de asemenea implicat în mod activ în lupta împotriva ludopatiei şi interzice accesul la serviciile sale persoanelor sub 18 ani.

A fi cel mai bun la cazinou şi poker

888casino este un cazinou real, ce poate fi accesat din propria dumneavoastră locuinţă. Mesele şi sloturile noastre au fost concepute pentru a fi amuzante şi distractive. Oferim jocuri exclusive, de la sloturi originale până la jocuri clasice de cazinou, cum ar fi ruleta sau blackjack. Timp de peste un deceniu, 888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online.

Jocuri de poker

La 888poker vei avea disponibilă o gamă largă de jocuri de poker, incluzând renumitele clasice Texas Hold’em și Omaha. În plus sunt variantele noastre exclusive de poker, SNAP și BLAST. Mesele Cash, Sit & Go și Turnee sunt disponibile pentru fiecare joc de poker online, atât pentru a se juca pe bani reali cât și în modul “for fun” (Bani virtuali). Cu un soft ultramodern și 100% sigur, 888poker este cel mai bun site online de poker – peste 10 milioane de jucători din întreaga lume l-au ales ca fiind cel mai de încredere loc unde să joci poker online.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook