10 oameni care pretind că au făcut sex cu extratereștri.

Oamenii pretind că au fost răpiți de extratereștri tot timpul. Nu este nimic nou despre o răpire sau o poveste de observări. Cu toate acestea, să pretinzi că ai făcut sex cu un extraterestru și chiar să ai un nume pentru respectivul extraterestru cu care ai avut relații este puțin deranjant. Unii dintre acești zece indivizi spun că și-au pierdut virginitatea într-o entitate extraterestră, în timp ce alții pur și simplu pretind că au avut o aventură sexuală cu ei. Iată zece nebuni care pretind că au făcut dragoste cu un extraterestru.

Simon Parkes

În 2013, un consilier municipal din orășelul Stakesby, Marea Britanie, a susținut că a avut relații sexuale cu un extraterestru pe care l-a numit „Regina pisicilor”. El a pretins chiar că a tată o fiică extraterestră pe nume Zarka cu amanta sa extraterestră.

David Huggins

Începând cu vârsta fragedă de șase ani, pictorul David Huggins, din Hoboken, New Jersey, a raportat că a fost răpit de mai multe ori în timpul vieții sale. La vârsta de 17 ani, însă, Huggins a făcut sex și și-a pierdut virginitatea cu Crescent, un hibrid extraterestru-om.

 

Suzanne Brown

Suzanne Brown, o femeie de afaceri din Cheshire, Anglia, a susținut că a fost vizitată de nenumărate ori de un extraterestru cunoscut sub numele de Myriko între 1965 și 1989. Extratereștrul, care avea părul blond până la umeri, a forțat-o să intre într-o relație sexuală.

Peter Khoury

Peter Khoury, în 1988, stătea întins în patul său când era paralizat și înconjurat de numeroase ființe extraterestre. Unul dintre ei i-a introdus un ac într-o parte a capului, făcându-l inconștient. Bărbatul a fost apoi implicat sexual într-o relație cu specia.

 

Stephany Fay Cohen

Stephany Fay Cohen, o psihică, a pretins că a făcut relații sexuale repetate, consensuale, cu un grup de extratereștri pe care i-a numit „Spiritul de echipă”. Ea susține că a intrat în OZN-ul lor în timp ce era într-o formă de spirit în timp ce corpul ei dormea.

Jose Inacio Alvaro

Casa lui Jose Inacio Alvaro a suferit o întrerupere a curentului în noaptea de 2 martie 1978. În timp ce luminile erau stinse, Alvaro a asistat la trecerea unui OZN. OZN-ul s-a întors, luându-l pe Alvaro. Și-a amintit că făcuse sex cu unul dintre extratereștrii goi, despre care spunea că are sâni mai buni decât orice femeie de pe Pământ.

 

Pamela Stonebrooke

Pamela Stonebrooke, o cântăreață de jazz profesionistă din Los Angeles, a susținut că a avut mai multe relații erotice cu reptile extraterestre care își schimbă forma. Prima ei întâlnire, în 1993, a fost la bordul unei nave spațiale extraterestre.

Elizabeth Klarer

Se spune că Elizabeth Klarer, din Africa de Sud, ar fi luat contact cu extratereștri din Munții Drakensberg. Ea a scris un articol, susținând că extratereștrii erau vegetarieni pașnici. Ea a vorbit chiar și despre o dragoste interstelară când era mai mică.

 

Meng Zhaoguo

Meng Zhaoguo, un forestier din Heilongjiang, China, lucra la Tabăra Roșie de Lăsărit în 1994 când a fost martor la un OZN. A investigat, fiind inconștient. A apărut o femeie extraterestră, iar el a făcut sex în timp ce plutea în aer timp de 40 de minute cu ea.

Antonio Vilas-Boas

Antonio Vilas-Boas, un fermier brazilian în vârstă de 23 de ani, a observat lumini ciudate pe cer timp de mai multe zile. În timp ce-și ară câmpul noaptea târziu, a apărut o lumină roșie, care a aterizat lângă el pe câmp. Antonio a încercat să scape, dar nu a reușit. A fost capturat și apoi a făcut sex cu una dintre femei.