10 afaceri ciudate care există cu adevărat

10 afaceri ciudate care există cu adevărat. America a fost întotdeauna un loc care îmbrățișează idei noi, mai ales când vine vorba de lumea afacerilor. De la nașterea internetului, au existat și mai mulți oameni care au venit cu idei la care nimeni nu s-a gândit vreodată să le comercializeze. Cu atâtea căi disponibile pentru oameni, nu ar trebui să ne surprindă că apar tot timpul tot felul de afaceri cu adevărat ciudate și idei de afaceri.

Serviciul de relații false

Site-ul Invisible Girlfriend și Invisible Boyfriend a apărut pentru prima dată ca o aplicație care le-a permis oamenilor să plătească 24,99 USD pentru a construi o întreagă relație falsă. Puteți alege imagini, precum și o serie de atribute.

Masaj cu palme

Tata, o maseuza thailandeza a inceput o afacere in care chiar plesnește pe fața oamenilor. Se dovedește că palma ajută de fapt pielea oamenilor să devină mai strânsă și să elimine ridurile. Se pare că medicii au confirmat că acest tip de lucru funcționează, deși celor mai mulți oameni pur și simplu nu le place să fie pălmuiți.

Se pare că Tata a găsit oameni care vor să arate mai tineri decât să le pese să fie pălmuiți. Ea susține că percepe 350 de dolari pe sesiune, cu reducere la patru sesiuni cu 1.000 de dolari.

 

Serviciul de portrete de incinerare

Oamenii pot plăti pentru ca cenușa persoanei dragi să fie folosită într-un portret al acelei persoane dragi. Serviciul începe de la 127 de dolari, dar cei care doresc cu adevărat să cheltuiască mult pot face de fapt o urnă imprimată 3D care să poarte chipul persoanei.

Miros de Pârț

În China, oamenii care sunt profesioniști de miros sunt considerați profesioniști medicali. Ei sunt plătiți cu aproximativ 50.000 de dolari pe an, deoarece chinezii cred că există o serie de boli diferite din cauza mirosului de pârț.

 

Afaceri de răpire

Se pare că există oameni care ar dori să înțeleagă cum este să fie răpiți. Pentru a face acest lucru, există servicii profesionale care vor face răpirea și vă vor ține în siguranță în același timp.

Trimiterea caca de animale către oameni

Există afaceri care își vor cere scuze oamenilor pentru tine și există și afaceri care vor trimite dușmanilor tăi o cutie, sau o pungă sau un alt recipient, plin cu bălegar de animale. Serviciul începe de la 16,95 USD per livrare.

 

Vânzări de chiloți second hand

Vânzarea online de chiloți de damă uzați sună ca ceva dintr-un sitcom, dar de fapt a fost o afacere care a făcut niște bani serioși. Serviciul a fost oferit pe Craigslist, precum și pe alte site-uri web.

Serviciul de scuze plătite

Japonia are atât de multe servicii plătite de scuze încât a devenit de fapt o industrie. Oamenii plătesc de fapt aceste servicii pentru a-i cere scuze celor cărora le-au greșit. Taxa pentru acest serviciu depinde de cât de mult efort ar trebui să depună serviciul pentru a-și spune scuze.

 

Emisiuni despre mâncare

Mukbang, altfel cunoscut sub numele de voyeurism gastronomic, este o afacere destul de sănătoasă în Coreea de Sud. Oamenii care se filmează mâncând o tonă de mâncare pot câștiga până la 10.000 de dolari pe lună.

Cumpărături online de articole misterioase

Magazinul Something este un site web care vă permite de fapt să cumpărați … ceva. Când oamenii merg să cumpere ceva, pur și simplu spun cât sunt dispuși să cheltuiască (minim 10 USD) și site-ul le trimite ceva.

stargate

Comentariile la articole sunt închise. Puteți comenta la articole pe pagina noastră de facebook